Välj rätt redskap och vårstädningen blir enkelt och effektiv

Sopa ut vintern med Twist-It

Att vårstäda kan vara tungt och tidskrävande, men får du bara bort den grövsta smutsen känns våren inte långt borta. Med sopborsten Twist-It gör du enkelt och effektivt rent såväl stora ytor som trånga utrymmen.

Det är skönt att efter månader med ruttna löv och grått, trist snöslask äntligen få städa bort vintern och göra rum för sommaren. Trots att det är mycket som ska göras behöver vårstädningen inte innebära ändlösa arbetstimmar och stel rygg. Med Twist-It får du snabbt och enkelt bort löv, barr och grus från tomten.

– Twist-It är egentligen inte en sopborste som vi är vana att tänka oss en sopborste utan mer ett städverktyg för alla möjliga och omöjliga ytor, säger Mikael Hall, Produktchef på Fiskars Sverige AB.

Ergonomi och funktionalitet
Twist-It är framtagen för att vara både ergonomisk och funktionell, utformad som en vanlig sopborste men med dammsugarmunstyckets rörlighet. Det ställbara huvudet medför att du sopar stora ytor effektivare än med ett fast borsthuvud och att du kommer åt i trånga utrymmen. Du kan till och med rengöra hängrännor från löv och annat skräp, stående på marken.

¬Twist-It finns med mjuk borst för inomhusbruk och med en mer slitstark hård borst för utomhusbruk. Twist-It säljs hos välsorterade järn- och byggfackhandlare, i dagligvaruhandeln, Garden Centers samt hos Granngården. Cirkapris 229 kronor.


Kort om Fiskars Sverige AB

Fiskars tillverkar och säljer produkter för trädgård, fritid och hem. Fiskars Sverige AB grundades 1981 och är ett dotterbolag till Fiskars Brands Inc. som ingår i det finska moderbolaget Fiskars OY. Fiskars Sverige AB har idag 50 anställda och företagets omsättning uppgick 2001 till 124 miljoner SEK.