Utökat sortiment – effektiv städning för hela hemmet

Innovativa städnyheter från Smart Microfiber System

Nu lanserar Smart Microfiber System ytterligare städprodukter i materialet microfiber. Städningen blir helt fri från kemikalier samtidigt som städarbetet effektiviseras och förenklas. En ny ergonomisk fönsterskrapa tvättar enkelt rent fönster och andra glasytor och med en ny ”scrubber etikett” på städdukarna tar du snabbt bort ingrodda fläckar.

Smart Microfiber Systems städlinje är anpassad för både privatpersonen och proffsstädaren. Samtliga produkter är tillverkade av materialet microfiber, vilket gör att du med bara vatten effektivt tar bort smuts och damm. Då materialet är statiskt går produkterna även att använda torra. Nu presenterar Smart Microfiber System de senaste höstnyheterna; en innovativ fönsterskrapa och en ”scrubber etikett” anpassad för att få bort de riktigt tuffa fläckarna.

– Städning hemma är nödvändigt, så det borde varken kännas omständligt eller ansträngande. Om man har tillgång till rätt produkter blir städningen mer lättsam. Våra produkter är miljöanpassade, har en hög kvalitet och en innovativ design. Vi är mycket stolta över att presentera våra senaste nyheter som är ett bra komplement till vårt befintliga sortiment, säger Daniel Broman, Marknadschef Smart Microfiber System.

Höstens nyheter från Smart Microfiber System

Fönsterskrapa
Nu lanseras ett effektivt och ergonomiskt rengöringsverktyg för fönster och andra glasytor. Den nya fönsterskrapan från Smart Microfiber System är utrustad med både microfiberpäls och en gummiskrapa. En nyutvecklad låsmekanism gör att man enkelt kan frigöra den vridbara gummiskrapan. Ett teleskopskaft och en vinkeltillsats gör även att skrapan passar bra till att rengöra svåråtkomliga områden, som exempelvis duschkabiner.

Så gör du:
Spraya vatten på ytan som ska rengöras. Dra fönsterskrapan i en s-rörelse över ytan. Microfiberpälsen polerar bort smutsen och skrapan torkar torrt.
Cirkapris: 149 kronor.

”Scrubber etikett”
Smart Microfiber System har utvecklat en ny patentsökt ”scrubber etikett” som kommer att finnas på utvalda städdukar. ”Scrubber etiketten” kombineras med tvättrådsetiketter och tar inte någon extra plats. Etiketten är tillverkad i ett högfriktionsmaterial och är därför perfekt för ingrodda fläckar i exempelvis kök och bad. Skrubba bort fläcken och polera sedan rent med städduken.

Samtliga produkter finns att köpa hos välsorterade dagligvarubutiker, bygg, järn och gör-det-själv butiker, exempelvis Järnia och Clas Ohlsson.