Välj proffsmäklare för att sälja radhuset

Har familjen vuxit ur det lilla radhuset och istället är på väg till villa? Då gäller det att ha rätt expert tillhands för att få det gamla huset sålt. Med en bra mäklare vid din sida blir säljprocessen enklare och går framförallt mycket snabbare.

Ett bra tips är att sälja radhus med hjälp av Notars mäklare som har stor erfarenhet av just den här typen av bostadsförsäljning. Med Notar får du professionell hjälp med att genomföra affären, men även andra viktiga moment som värderingen. En dagsfärsk värdering är A och O, inte minst i oroliga inflationstider:

”Värderingar är färskvaror. Och kanske ännu mer nu om priserna kommer att falla. Se därför till att värderingen kommer i nära anslutning till ditt köp eller försäljning.”, menar bland annat värderingsexperten Fredrik Brune i Aftonbladet.

Notar värderar ditt radhus kostnadsfritt och utifrån denna uppskattning sätts sedan ett försäljningspris.

Fotografering och annonsering

För att optimera dina möjligheter till en bra affär är det viktigt att ta fina bilder och marknadsföra radhuset på rätt sätt. Det här är Notar experter på och ett samarbete med mäklaren innebär att du får hjälp med att fotografera bostaden samt marknadsföra den.

Visning och kunder

Det är minst sagt en krävande process att arrangera visningar och besvara diverse förfrågningar gällande en bostad som ligger ute till försäljning. Den här biten ser Notars mäklare till att sköta från dag ett. De genomför visningar och har kontakt med potentiella kunder ända fram till en slutlig affär mellan dig och köpare. Mäklarna är duktiga på förhandling och är noga med att du ska få ett marknadsriktigt pris och göra en bra affär. Efter budgivningen tar mäklarfirman fram kontraktet och säkerställer att all dokumentation är korrekt.