Tvätta ergonomiskt

Att tvätta ska vara enkelt, roligt och praktiskt. Därför lanserar familjeföretaget Vedum Kök & Bad en ny modul som höjer upp tvättmaskin och torktumlare till en bättre och mer ergonomisk arbetsnivå. Tack vare upphöjningen undviker man att tvätta i positioner som sliter på exempelvis rygg och knän. Ur ett hygieniskt perspektiv är detta också bra då en upphöjning av vitvarorna bidrar till enkel rengöring.

Vedum Kök & Bad, Sveriges största familjeägda kök- och badrumsföretag, har funnits på marknaden i mer än 90 år. Ända sedan starten har Vedum med framgång kombinerat tidlösa inslag med nutida tendenser – ett grepp som gjort att man har kunnat erbjuda smakfulla miljöer och varaktiga lösningar för både kök, bad och tvättstuga. Med årets produktnyheter och inredningslösningar är möjligheterna större och fler än någonsin.

Paket 1219 – Nyhet 2012!

Med den nya modulen från Vedum Kök & Bad kan två vitvaror placeras i en bekväm arbetshöjd och samtidigt kompletteras med andra tvättstugelösningar för mer arbetsytor och förvaring. I botten av modulen finns två fullutdragslådor med möjlighet till bra förvaring. Till alla diskbänkskåp med lucka ingår som standard barnsäkerhetsspärr. Barnsäkerhetsspärr kan också kompletteras på skåp med fullutdragslådor.

Tåliga luckor av högsta kvalitet
Tvättstugan måste stå pall för både fukt och daglig användning och därför är det extra viktigt att tänka kvalitet och hållbarhet när man inreder sin tvättstuga. Vedum Kök & Bad har därför valt ut fyra av de tåligaste och mest slitstarka köksluckorna som nu också kan smyckas med moderna och snygga handtag i krom. Stommarna, laminatbänkskivorna och flera av luckorna i Vedums sortiment är dessutom Svanenmärkta.

Korta tips vid planering av tvättstuga
1. Tänk igenom – vilka behov kan finnas i framtiden?
2. Skapa arbetsytor och gott om plats för förvaring.
3. Våga inred personligt
4. Viktigt att välja material som är anpassade för fuktig miljö