Trädgårdsbelysningpaket

Garden Lights är ett 12-voltssortiment med halogen-, glöd- och LED-lampor*. Garden Lights består av tre olika paket för att öka flexibiliteten när man ska ljussätta trädgården. Totalt finns 24 lampor med olika funktion och design. Beroende på vad man vill belysa och hur mycket man vill belysa kan man plocka ihop flera lampor och bygga på hur man vill. Alla paket innehåller kabel, markspett och monteringsplatta för att sätta fast produkten.

Singel armatur (markering A på paketen)

Detta paket innehåller en lampa och är till för att komplettera start setet eller komponera ett eget sortiment/paket. Till detta paket behövs sladdar och lämplig transformator tillsammans med singellamporna.
Pris på singel armatur är beroende på typ av lampor. Exempelvis A. ”Gaura” utbyggnads set bestående av en kort och en lång lampa har ett cirkapris på 495 kronor.

Start set (markering B på paketen)
Detta paket innehåller en trädgårdslampa, en transformator och en huvudledning med extra kapacitet så att man kan koppla till fler armaturer.
Pris på start set är beroende på typ av lampor. Exempelvis B.”Astrum” start set med fyra stycken decklights har ett cirkapris på 465 kronor.

Komplett set (markering C på paketen)

Detta paket innehåller 3–4 trädgårdsarmaturer, en transformator och anslutningskablar som är tillräcklig för antalet lampor som medföljer.
Pris på komplett sett är beroende på typ av lampor. Exempelvis C. ”Laurus” komplett set med fyra lampor inklusive transformator har ett cirkapris på 365 kronor.

*LED-ljus är en relativ ny ljuskälla som består av dioder. Dessa små dioder ger ifrån sig ett vitt eller blått ljus och har en väldigt låg energiförbrukning, kräver inget som helst underhåll och har en lång brinntid på cirka 50 000 timmar.