Strömbrytare, vägguttag och dimrar

ELKO Plus
ELKO Plus är en komplett produktserie strömbrytare, vägguttag och dimrar som tillsammans täcker behoven i hemmet. Serien har ett elegant formspråk och finns i flera färger.

Design
ELKO Plus är designat av Norges mest välkända industridesigner, Einar J. Hareide. Han har förvandlat strömbrytaren från en teknisk nyttoprodukt till ett viktigt designelement i rummet och kombinerat design och funktion. Einar J. Hareide har tidigare varit chefsdesigner på Saab.

Färger

Grundfärgerna i ELKO Plus serien är fjällvitt, aluminum och svart vilka även kan kombineras med dekorramar i olika färger. Allt för att de ska kunna passa flera olika inredningsstilar och rum.

ELKO Plus fjällvitt

En klassisk vit färg som diskret passar in i alla miljöer. Den vita färgen ger ett elegant intryck och skapar ett unikt ljusspel genom en nyskapande form.

ELKO Plus aluminium
Aluminium, silver och borstat stål har blivit populära kulörer att inreda med. Metall tar upp färger från rummet och utgör en kylig kontrast till andra varmare naturfärger. Något vågat och mycket elegant. ELKO Plus aluminium är en modern färg som skapar en stark karaktär i rummet. Smälter bra ihop med rostfria material som det exempelvis finns mycket av i köket.

ELKO Plus matt svart
Svart passar till allt. ELKO Plus matt svart ger en spännande effekt till alla färger och stilar. Med den matta svarta kulören kan man våga kombinera olika färger och lyfta fram strömbrytaren som en färgstark inredningsdetalj. Den svarta kulören passar framförallt till miljöer där man använder starka färger. Dessutom passar matt svart bra till både ljusa och mörka träslag, skiffer och natursten.

Dekorramar
Till samtliga ELKO Plus produkter finns tillbehör som gör att produkterna skiljer sig ännu mer från andra.

Lysande dekorramar
En lysande dekorram i ljusblått, tillverkad av halogenfri termoplast, kan användas tillsammans med samtliga ELKO Plus produkter. Det justerbara blå ljuset är ett designelement om dagen och en säkerhetsfunktion om natten. Enkelt för dig att hitta strömbrytaren i natten och ger en svag lysande blå rand som skapar en unik effekt.
Kreativt och nyskapande.

Effektramar, perfekt för barnkammaren
Låt fantasin sätta fart och kombinera fritt med olika effektramar i lila, orange, grönt eller vitt. Monteras enkelt med några få handgrepp på baksidan av strömbrytaren. Effektramarna livar upp och passar perfekt in i barnkammaren.