Stilren skandinavisk design lyser upp utomhus

Inför trädgårdssäsongen lanserar designföretaget Menu flera nyheter

Äntligen börjar det bli dags städa i ordning utomhus och flytta ut middagsbordet i trädgården. För att skapa den rätta stämningen kompletterar Menu sitt trädgårdssortiment, Lighthouse, med flera moderna och kvalitativa nyheter som vackert lyser upp.

Lighthouse Hög Fackla
Menu lanserar en ny vacker och gedigen fackla som med sin brinnande låga lyser upp utekvällar och skapar en härlig atmosfär både för vardagskvällen och festigheterna. Facklan har en exklusiv och modern design, den är tillverkad i svart aluminium, trä och borstat, rostfritt stål. Facklan kan sättas direkt i marken och är enkel att använda då den har ett unikt påfyllningssystem. Med hjälp av ”röret” som medföljer kan man även fylla på olja ovanifrån. Mängden olja kan anpassas efter behov och användning.
Lanseras i maj hos utvalda designbutiker.
Design: Christian Bjorn
Cirkapris: 699 kronor

Lighthouse väggmonterad fackla
Menus populära oljelampor, Lighthouse, kompletteras även med en väggmonterad modell. Facklan är tillverkad i porslin och aluminium och med sin levande låga skapas en mysig stämning utomhus.
Finns bland annat hos DUKA, Cervera samt utvalda designbutiker.
Design: Christian Bjorn
Cirkapris: 899 kronor

Lighthouse solur/regnmätare
Med en helt ny produkt från Menu kan man på ett gammalt sätt hålla koll på tiden och samtidigt hur mycket regn som fallit. Lighthouse solur har en mjuk och modern design, vilket gör att den passar bra i de flesta trädgårdar. Tillverkad i kvalitativt porslin, härdat glas och aluminium.
Lanseras i maj, bland annat hos utvalda designbutiker.
Design: Christian Bjorn
Cirkapris: 1 499 kronor

Det danska företaget Menu exporterar till 40 länder. Distributionen går via agenter och egna butiker. I Sverige finns produkterna i olika inredningsbutiker som Cervera och DUKA.