SteamCleaner – både för hemmet och för kläderna

Kärcher ångar rent

Kärcher har flera ångtvättar, SteamClenars, som snabbt och enkelt ångar rent utan kemikalier. Till exempel tar ångtvättarna bort fett i köket, smuts på kaklet i badrummet, rengör stengolvet i hallen och ångar rent alla fönster.

En SteamCleaner är en mycket användbar maskin när man vill hålla rent hemma. Den kan användas i stort sett överallt, exempelvis i badrummet och i köket där det snabbt blir smutsigt. Men den ångar även bort smuts på sten- och plastgolv, fönsterglas och rostfritt stål samt rengör ställen där det annars är svårt att komma åt, exempelvis runt badrumsblandaren. Och allt detta utan kemikalier.

–    Jag använder ofta SteamCleaner. Det går snabbt att städa och det blir ordentligt rent och fräscht hemma. Vi har flera SteamCleaners i vårt sortiment, men min favorit är SC 1125. Den är ganska liten och praktisk när man städar. Dessutom kan den användas för att stryka kläder tack vare det medföljande ångtrycksstrykjärnet som ger maximal strykeffekt, säger Per Dahne, försäljningsansvarig på Kärcher.

SC 1125 – ångtvätt och strykjärn i ett, används för rengöring i hemmet och strykning av kläder
SC 1125 är en ångtvätt med ett ångtrycksstrykjärn som tillbehör. Tack vare denna kombination får man mycket nytta av sin SC 1125, både för att hålla rent hemma, men även för att hålla kläder och textilier släta. SC 1125 passar till rengöringsområden i köket, badrummet, toaletten, fönster, speglar, tvättfat, och släta möbelytor samt kan användas vid strykning och textilvård.
Cirkapris: 2 595 kronor.

Kärchers StemCleaners finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Kärcher gör bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, Steam Cleaners och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare 70-års erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.