Spabad för kostnadsmedvetna livsnjutare

Folkligt spabad från Folkpool

I samband med att spabad blir mer populärt i Sverige växer utbudet. Sveriges ledande pooltillverkare presenterar nu Nordic Impulse DP, ett fullfunktions spa till ett överkomligt pris. Spabadet har plats för en hel familj och har alla funktioner som behövs för att kunna njuta av varma välgörande bad, med massage och ergonomiska säten.

Spabaden växer i popularitet och det finns nu en uppsjö av spabad på den svenska marknaden. Att kunna ta varma och masserande bad under hela året är något som passar de svenska konsumenterna. Nu finns det spabad för alla preferenser och plånböcker. Folkpool senaste tillskott Nordic Impulse DP har alla spabadets fördelar till ett överkomligt pris.

-Spabaden är som klippt och skurna för det svenska klimatet, men alla har inte haft resurserna att köpa de lyxigaste modellerna. Därför känns det väldigt bra att nu ha ett komplett utbud av spabad; från flaggskeppsmodellerna med många finesser till grundligare modeller som Nordic Impulse, säger Magnus Holgersson på Folkpool.

Nordic Impulse DP
Spabadet Nodic Impulse DP är utvecklat för konsumenter som vill åt spabadets fördelar till ett överkomligt pris. Storlek: 198 cm ø, 76 cm hög. Vikt: 159 kg tom, 1310 kg fylld.
Volym: 947 liter. Antal personer: 4–5 stycken. Panelval: Western Red Ceder.
Övrigt: 14 stycken jetmunstycken och digitalkontrollpanel.

Nordic Impulse DP finns till försäljning hos Folkpools återförsäljare över hela landet till cirkapriset 53 000 kronor.

Folkpool
Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. Sortimentet består av spabad och swimmingpooler. Folkpool tillverkar pooler sedan 1968. Poolerna tillverkas i Sverige medan spabaden importeras från USA.