Sarena Bay – lyx och njutning året om

Personlig massör på hemmaplan

Spabadens flaggskepp är Folkpools senaste exklusiva tillskott Sarena Bay. Badet är utvecklad med flera olika massageprogram och ergonomiska sitt- och liggplatser med plats för sju personer. Folkpools spabad Sarena Bay är ständigt uppvärmd och redo att användas utomhus året om. Vik undan termolocket och glid ner i det 38 gradiga vattnet, koppla av och njut.

Spabad är en vidareutveckling av bubbelpoolen, byggd och konstruerad för att användas utomhus året runt. Sarena Bay är ett spabad med högsta kvalitet, utvecklad med ergonomisk utformade säten i olika höjd. Genom en digital panel väljer man mellan de olika massageprogrammen, som punktmassage för exempelvis nacke, rygg, överarmar, fötter eller vandrande massage över hela kroppen. Spabadet har flera olika lyxiga finesser och tillval. Som exempel finns en träningsutrustning som gör att man kan träna samtidigt som man får en stund avkoppling.

–    Sarena Bay är vårt senaste tillskott bland våra mest exklusiva spabad och tack vare de olika massageprogrammen fungerar den nästan som en personlig massör. Det här spabadet passar finsmakaren, den som verkligen vill njuta av det extra, säger Magnus Holgersson på Folkpool. Fördelarna med spabad är just att man kan bada året om, att de alltid står redo att använda och är mycket enkla att rengöra och underhålla.

Sarena Bay
–    Plats för sju personer.
–    82 stycken massagemunstycken i sex olika varianter.
–    NeckFlex, justerbart nackstöd med välgörande massage för nacke.
–    Massagesäten med 14 munstycken som ger massage för ryggen, överarmar och bröstkorgen.
–    Dubbla Bioform liggsäten med vandrade massage och NeckFlex nackkuddar.
–    Fotmassage i kombination med massagestrålar.
–    Inbyggd fontän med LED-belysning, som ger olika färger.
–    Tillval finns med Hydro Sport träningsutrustning.
–    Sarena Bay finns i 3 färger, Vit Ultra Life , Platinum och Blue Galaxy.

Sarena Bay finns till försäljning hos Folkpools återförsäljare till ett cirkapris på 200 000 kronor. Sarena Bay Platinum har ett cirkapris på 209 000 kronor.

Folkpool
Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. Sortimentet består av spabad och swimmingpooler. Folkpool tillverkar pooler sedan 1968. Poolerna tillverkas i Sverige medan spabaden importeras från USA.