Sov skönt i trendiga sängar

Det är i sovrummet och i sängen som vi spenderar mest tid i våra liv och därför är det inte konstigt att sängen är vår viktigaste investering. En fin kontinentalsäng kan bringa många timmars sömn och är bra för den som vill ha en trendig säng som kommer att hålla i många år. Sängar ska just som sagt hålla i många år och därför är det viktigt att man just investerar i sin bädd och inte köper det billigaste på marknaden. Vissa sängar är helt klart bättre än andra och det gäller att satsa på den med mycket kvalitet.

Sovrummet är viktigt

Vi satsar ofta på att inreda och fixa på de ytor som kommer att ta emot mest gäster, tyvärr gör det att vi glömmer vårt sovrum. Sovrummet är viktigt och när det är i fas får man inte bara en bättre god natts sömn utan också en inre frid. Röriga sovrum har en tendens till att göra personer sömnlösa och oroliga. Det kan handla om alla från färger på tapeter till stök såsom klädhögar och annat.

Satsa på färger som lugnar och skapar ro. Jordtoner är effektivt för den som söker en fridfull plats att spendera sina sömntimmar. Jordtoner är oftast ljusare färger och ligger nära beige, rosa, brunt och vitt. Undvik starka och störande färger såsom blått och rött. Sängkläderna spelar även det roll, svettas man mycket på nätterna är siden inte det bästa valet. Satsa på ett sommartäcke som du klär med ett luftigt tyg.  Kuddar ska vara anpassade för det sättet du sover på, mag-, rygg- eller sidoläge avgör höjden och typen av kudde.