Sov kungligt i Hästens Royal

Med en 50-årig erfarenhet som kunglig hovleverantör vet Hästens vad som är den ultimata bröllopsgåvan – perfekt sömn. Hästens Royal är speciellt tillverkad för att fira årets svenska kungliga bröllop och kommer att ges som exklusiv bröllopsgåva till brudparet, samt finnas tillgänglig för försäljning i en limiterad upplaga.

Kunglig eller inte – nu får alla chansen att sova som en prinsessa. Som kunglig hovleverantör vill Hästens självklart passa på att ge en fin bröllopsgåva till Kronprinsessan Victoria och Daniel, men också till hela svenska folket. Därför har den exklusiva och limiterade sängen Hästens Royal tagits fram som kommer att finnas tillgänglig hos flera Hästensåterförsäljare i hela världen.

–  Vi har haft äran att förse det kungliga hovet med sängar och fantastisk sömn sedan 1952. Äktenskapet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling är en lycklig dag för den kungliga familjen och det svenska folket och vi vill bidra till firandet genom att introducera Hästens Royal, säger Emma Sandsjö, kommunikationschef Hästens.

Om Hästens Royal
Färgskalan på den nya sängen Hästens Royal är noga utvald och matchad med Kronprinssessan Victorias färgval till bröllopet – blått, vitt och guld. Därför kommer Hästens Royal att finnas tillgänglig i Hästens klassiska blårutiga mönster samt i marinblått. Sängen kommer med specialgjorda ben i ek, med en fot av borstad mässing. Varje hörn på sängen är smyckad med en stilistisk krona i borstad mässing, som är avtagbar. Sängens namn och fasthet pryds i ett vackert broderi på ena kortsidan.

Hästens Royal kommer att finnas tillgänglig i två versioner: Hästens Royal ramsäng och Hästens Royal kontinentalsäng. Ramsängen är baserad på den populära modellen Superia II som har dubbla patenterade fjädersystem i kombination med sköna naturmaterial. Den kontinentala sängen är baserad på Hästens Excelsior II som är en av Hästens mest exklusiva sängar. Sängen har en unik lagerbäddning med fler lager av tagel, bomull och ull. Det spänstiga taglet bidrar till högre komfort och en följsam och mjuk yta.
Sängarna kan väljas i mjuk, medium, fast eller extra fast. De kommer att finnas tillgängliga i följande storlekar: 90×200 cm, 90×210 cm, 180×200 cm och 180×210 cm. Tillgängliga bäddmadrasser för Hästens Royal är BJ och BJX, som båda består av bomull, ull och äkta tagel som ger madrassen extra följsamhet.

Prisexempel:

Hästens Royal ramsäng, 90x200cm, inklusive BJ bäddmadrass, 33 950 SEK
Hästens Royal kontinental säng, 90×200 cm, inklusive BJ bäddmadrass, 63 200 SEK

Hästens Royal kommer att finnas i butik under en begränsad tidsperiod med start från 1 maj till och med 30 juni.