Siemens Extreme Power gör städningen extremt effektiv

Dammsugaren med högst luftflöde i världen

Siemens Z6.0 Extreme Power är i en klass för sig. Ingen annan dammsugare kan mäta sig med Siemens nya tillskott. Ett rekordhögt luftflöde ger otroligt bra dammupptagning – på kortare tid. Det här är en dammsugare för dig som vill ha det allra bästa, både vad gäller funktion och design.

– Med världens högsta luftflöde kan du städa så mycket mer effektivt. Det blir extremt rent snabbt, så att du kan ha få ett fräscht hem utan att behöva lägga ner så mycket tid på städning. En bonus är att den även är en fröjd för ögat, säger Angela Gustafsson Redén, Marketing Manager SDA Siemens.

Siemens Z6.0 Extreme Power VS Z6XTRM suger och filtrerar 50 liter luft per sekund

Med en högpresterande motor, utvecklad kompressorteknologi och förbättrade rotorblad presterar Siemens nya dammsugare bättre än någon annan dammsugare i världen. Orsaken är det höga luftflödet som ger ett perfekt städresultat. Siemens Extreme Power Edition kommer i två olika modeller, en 5-liters dammpåse och en mindre modell med plats för en 4 liter. Båda med den allra bästa tekniken och en attraktiv design.

Högklassig design med det lilla extra

Maximal följsamhet uppnås med hjul som är lättrullade och skonsamma mot golv. Dammsugaren har även integrerade tillbehör, ett ljudoptimerat munstycke och ett tvättbart hygienfilter anpassat för allergiker. En plus är den elektroniska indikatorn som signalerar när det är dags att byta dammsugarpåse. Modellerna kommer i färgen titan, en modern stilren nyans som smälter in i vilket designhem som helst.