Pooltankar?

Med Gardenpool från Folkpool kan du montera poolen själv

Många drömmer om en egen pool. Det är socialt, ser trevligt ut, är roligt och bra för barn, kompisar och träning. Folkpool, som är Sveriges största pooltillverkare, har gjort drömmen lättillgängligare med Gardenpool. Poolen erbjuder största flexibilitet och är konstruerad för att lätt kunna monteras ovan eller under marken till ett överkomligt pris.

En pool skapar en naturlig samlingsplats där alla trivs. Den finns där för det uppfriskande morgondoppet, för barnens vattenlekar, grillfesten eller poolpartyt som får alla att känna sig som barn på nytt. Oavsett användningsområde ger det en vacker inramning till tomten och huset. Men valet av pool kan vara svårt då det är en investering för livet. Med Gardenpool får man högsta flexibilitet, den är enkel att montera, kan placeras både över och under marken och den kan till och med monteras ihop vid flytt.

–    Med Gardenpool vill vi göra det så lätt som möjligt för poolspekulanter. Genom att ta fram en pool med minsta möjliga monteringsprocess kan vi nå ut till dem som vill montera poolen själva eller dem som önskar högsta flexibilitet av poolen, säger Magnus Holgersson på Folkpool.

Gardenpool
Gardenpool är mycket enkel att montera. Om den installeras som ovanmarkspool eller utnyttjar den kuperade tomtens förutsättningar blir schaktningen minimal. Det är även möjlig att montera ner poolen om den ska med vid flytt. För montage ovan mark finns ett inklädnadspaket att välja till. Det är en profilerad furupanel som är tryckimpregnerad. Panelen förhöjer utseendet och är lätt att lasera i valfri färgnyans.

Gardenpool har en extra kraftig poolkonstruktion som är populär bland självbyggare med samma komponenter som sitter i de mer påkostade markpoolerna. Poolen klarar att stå helt nergrävd utan extra förstärkning eller helt eller delvis ovan mark om så önskas. Den finns i två storlekar, 3,90 m respektive 4,85 m i diameter med ett väggdjup på 1,35 m.

Gardenpool finns till försäljning hos Folkpools återförsäljare över hela landet.
Cirkapris, 3,90 meter, 49 000 kronor. Cirkapris, 4,85 meter, 59 000 kronor.

Folkpool
Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. Sortimentet består av spabad och swimmingpooler. Folkpool tillverkar pooler sedan 1968. Poolerna tillverkas i Sverige medan spabaden importeras från USA.