Pool- och spasortiment

Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. I sortimentet finns swimmingpooler, spabad och tillbehör. Nedan är exempel på pooler och spabad ur Folkpools sortiment.

Pooler
Swimmingpoolerna har tillverkats i Sverige sedan 1968 och Folkpool erbjuder ett brett sortiment av pooler. Nedan är exempel på swimmingpooler ur Folkpools sortiment.

Markpool Classic
Den klassiskt rektangulära formen är mest populärt bland poolköpare. Formen ger flest alternativ av poolöverdrag att välja mellan. Markpool Classic passar bäst där marken är plan, bara sargen syns över markytan och resultatet blir mycket elegant. De kompakta stödkonsolerna i varmförzinkat stål bygger inte mer än 30 cm. Markpool Classic tillverkas i många standardstorlekar. Den mest populära är 4 x 8 meter som är en bra storlek för de flesta villatomter.

Markpool Octavia
Med sina brutna hörn och ovala form blir Markpool Octavia ofta trädgårdsarkitektens favorit.
Förutom att formen är tilltalande skapar de brutna hörnen mer utrymme runt poolen vilket är en fördel på begränsade ytor. Markpool Octavia är i princip konstruerad som markpool Classic och ska monteras helt i mark. Tack vare sina kraftiga men kompakta stödkonsoler blir schaktgropen minimal. Välj mellan flera storlekar från 3,1 x 5,1 meter till 5,1 x 9,6 meter.

Formpool
Formpool är poolen med fria former för oändliga variationer. Poolen är ensam om sin unika lösning gällande material och flexibilitet. Grundstenen i systemet är den så kallade Joraplankan.

Gardenpool
Nya Gardenpool är en vidareutveckling av den populära Universalpoolen. De är månghörniga och nästan runda till formen. Gardenpool finns i två storlekar, 3,90 m respektive 4,85 m i diameter med ett väggdjup på 1,35 m. Den levereras i färdiga väggsektioner med smarta hörnbeslag vilket gör den mycket lätt att montera.

Spabad
Spabaden kommer från USA, där trenden är enorm. Ett spabad levereras som en färdig enhet där allt är inbyggt för bekväm skötsel och användning. Nedan är exempel på spabad ur Folkpools sortiment.

Chairman II
Spabadet Chairman II är utvecklat för konsumenter som vill ha det mest utvecklade spabadet. Bland funktionerna finns vandrande massage, sex olika program i tre olika hastigheter och ”Max Therapy Seat” som helt omsluter användaren med välgörande massage.

Nordic Impulse DP
Spabadet Nodic Impulse DP är utvecklat för konsumenter som vill åt spabadets fördelar till ett överkomligt pris.