Magic Clean från Folkpool sköter poolstädningen åt dig

Automatisk piga i poolen

En pool på tomten är riktig livskvalitet. Men som med så mycket annat krävs underhåll för att hålla den ren. Med den automatiska pooldammsugaren Magic Clean kan du njuta av poolens alla användningsområden medan den nyckelpigsdesignade roboten sköter grovarbetet. Du kan njuta av morgondoppet, barnens vattenlekar, grillfesten, eller poolpartyt utan att oroas över rengöring.

När vår och sommar slår in vill man kunna använda poolen till max. Men badlekar, poolfester och annat roligt har en tendens att smutsa ner. Istället för att se detta som ett problem, kan man låta Magic Clean sköta arbetet. Magic Clean är en prisvärd automatisk och roligt designad pooldammsugare från Folkpool som är speciellt lämpad för jämndjupa pooler i alla former. Magic Clean använder det patenterade SmartDrive, ett rörelsemönster för att söka av och rengöra poolbotten på bästa sätt.

–    Poolen bör endast vara en källa till glädje. Magic Clean är en söt och rolig kompis som alltid ställer upp och tar hand om det jobbiga arbetet. På så sätt kan man själv göra roligare saker i eller utanför poolen, säger Magnus Holgersson på Folkpool. Låt inte den söta designen vilseleda, det här är en mycket kompetent poolstädare under skalet, fortsätter Magnus.

Magic Clean
Under huven på Magic Clean sitter en avancerad maskin med den patenterade teknologin SmartDrive. Magic Clean levereras med slangpaket om 9,75 m som kopplas till bräddavloppet. Om poolen kräver längre slang finns en eller flera sektioner som enkelt kopplas ihop till önskad längd.

Magic Clean finns till försäljning hos Folkpools återförsäljare över hela landet till
cirkapriset 4 500 kronor.


Folkpool

Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. Sortimentet består av spabad och swimmingpooler. Folkpool tillverkar pooler sedan 1968. Poolerna tillverkas i Sverige medan spabaden importeras från USA.