Performer grill från Weber

Performer®-grill och kyl bland lanseringarna

Bland vårens nyheter från Weber finns produkter som förhöjer känslan kring grillmåltiden. En nyhet är Weber Chill™ kyl för förvaring av exempelvis dryck som man vill ha nära till hands vid grillningen.
Performer®-grillen är ett annat exempel, det är en brikettgrill som tänds med gasol vilket gör den enkel och smidig att använda.

Grillning är en livsstil för många svenskar under sommaren. Även om många också blivit riktiga grillmästare så handlar det inte bara om att laga mat. Grillning är framförallt ett sätt att umgås och träffa vänner och familj under avspända och trevliga former. Weber har en lång tradition av innovationer på grillområdet och det handlar inte bara om grillar utan även om tillbehör för att göra grillningen enklare och roligare.

– En av våra spektakulära nyheter är Weber Chill™ kyl som bidrar till en härlig måltidsmiljö genom sin snygga design. Funktionen är förstås den största fördelen eftersom kall dryck passar perfekt i det sociala sammanhanget som grillning är, säger Ninnie Broberg, pressansvarig på Weber. Med den rullbara kylen har man drycken nära till hands hela tiden, allt för att grillningen skall bli den avkopplande och trevliga stund man hoppats på, utan spring in i huset efter kylda drycker.

Performer®-grillen
En av vårens smarta nyheter bland grillarna är Performer®-grillen. Den kan beskrivas som mötet mellan brikett- och gasolgrill där man använder gasol för att tända briketterna snabbt och lätt. Tändvätska och eltändare tillhör det förgångna och för de som föredrar brikettgrillning har grillningen underlättats betydligt. Förutom det smarta tändsystemet har grillen en praktisk arbetsyta i rostfritt stål, en förvaringshylla som täckts med väderbeständig emalj, termometer och uppfällbara grillgaller för enkel påfyllning av briketter vid indirekt grillning. Dessutom finns ett förvaringsutrymme för cirka 10 kilo briketter eller annat som är bra att ha nära till hands.