Låt någon bygga din sommarstuga i timmer

Att bygga sin egen sommarstuga är något av en dröm för många men att snickra ihop stugan själv kan ta både tid och mer pengar i anspråk. Låt ett etablerat och pålitligt företag bygga ditt fritidshus åt dig, med bästa tekniken och ett hållbart material som timmer.

Ett fritidsområde med hållbara timmerstugor kanske ännu inte är den vanligaste av syner men det förekommer mer och mer. Timmerstugor ser genuina och vackra ut på ett traditionellt sätt och dessutom är virket mycket stabilt, slitstarkt och hållbart.

Vilket företag är bäst att anlita?

Anlita inte vilken byggfirma som helst när du ska låta någon bygga din sommarstuga. Det ska vara en firma som har gott handlag med timmer och som vet hur det ska hanteras. Hållbara och säkra timmerstugor ska även vara tillverkade med miljöaspekten som hänsyn och detta måste företaget också ta fasta på. Det lönar sig att höra dig för, leta på nätet och göra grundläggande detektivarbete för att få den bästa snickerifirman. Tänk på att timmer har blivit populärt att använda återigen.

Enligt Expressens artikel om Anna byter folk till och med ut sina etagevåningar för ett liv i naturen – i en timmerstuga.

– Vi hade aldrig tagit steget och flyttat hit permanent, svarar Anna. Det är mina smycken som har flyttat oss. De utgjorde den sköra och samtidigt starka tråd som drog oss hit. Jag är väldigt glad att det blev så.

Kvalitetsarbete med timmer

Det ska nämnas att det kostar aningen mer att snickra ihop ett timmerhus än vad det gör att bygga ett vanligt trähus. Men så är virket av bättre kvalitet också. Att arbeta med timmer kräver skicklighet och kunskap och det ligger ofta en lång vetskap bakom som inte alla snickare vet om. Leta gärna upp en firma som kommer med färdiglevererade byggsatser som är enklare att sätta ihop. Det är även bra ur ett säkerhetsperspektiv.