Lär dig att älska din trädgård

Black & Decker lanserar nya trädgårdsprodukter
Alla behöver kärlek, även din trädgård. Det kanske är med blandade känslor vi tar oss an gräset, buskarna och träden. En trädgård kan vara vacker och vilsam, men kräver också hårt arbete. Men med rätt utrustning och lite kärlek kommer man långt. Black & Deckers nya sladdslösa sortiment underlättar för alla som vill skapa en grönskande plats för avkoppling, lek och umgänge.

När sommaren står för dörren åker trädgårdsprodukterna ut ur förråden och då gäller det att ha rätt utrustning, för att trädgårdsarbetet ska gå så enkelt och smidigt som möjligt. Black & Decker lanserar i år ett nytt sortiment med sladdlösa trädgårdsprodukter med bland annat grästrimmers och en häcksax. Produkterna är av hög kvalitet och håller garanterat länge, för att det återkommande trädgårdsarbetet ska bli ett riktigt nöje.

Black & Decker har dessutom tagit fram ett helt nytt batterisystem, som gör att ett batteri passar alla trädgårdsprodukterna och även vissa borrmaskiner. Eftersom lithium-batterier dessutom inte har någon självurladdning, så är maskinerna alltid redo att använda.