En trädgård att trivas i

När det kommer till ens trädgård så är det en plats som många inte lägger ner hela sin själ, utan bara har lite som den är och sedan känner sig nöjd.

Dock är det så att om vi tar tag i och fixar i ordning den så kommer vi märka att vi genast får ett till rum som vi kan vistas i med större glädje. Det är så fantastiskt mycket man kan göra med en trädgård för att få ordning på den, och det behöver inte alls handla om att man ska gräva upp för en pool eller försöka hamna i någon snygg trädgårdstidning. Utan mer bara att man ska trivas och vilja vistas ute i sin trädgård. Men hur ska man gå tillväga för att lyckas.

Få till din trädgård

Börja med en bra grund. För det kan du surfa in på www.flisbyab.se för att hitta de snyggaste plattorna i sten som skapar tyngd i uteplatsen. Det är även viktigt att du utgår från förutsättningarna med din plats så proportionerna blir bra. Tänk på vad det är som kommer locka mest med att la uteplatsen: är det för att ni ska kunna grilla för stora fester eller är det för att ligga och gotta sig med en skön bok – vintertid som sommartid? Här kommer några sista bra tips. Lycka till!

”Tänk på väderstreck och kom ihåg var du har kvällssolen.

Tänk på att skapa vindskydd.

Tänk olika funktioner av sittning.

Skapa planteringsmöjligheter på altanen.

Skapa rumsindelning med hjälp av växter.

Glöm inte att göra en välkomnande entré!” (läs mer)