Högtryckstvätt för alla användningsområden

Kärcher 7.85 – vårens tuffaste nyhet

Inför våren kommer flera nya högtrycksmodeller från Kärcher.
Den allra mest spektakulära nyheten är Kärcher 7.85 med mycket hög kapacitet för användare som tvättar mycket och ofta. Passar också perfekt att använda tillsammans med T-racern.

Kärcher delar in sina högtryckstvättar i olika produktfamiljer. Syftet är att det skall vara enkelt för användarna att orientera sig i utbudet och att det skall finnas en modell för varje behov. Det finns de som använder högtryckstvätten två gånger per år för att rengöra uteplatsen. Och det finns de som använder högtryckstvätten varje vecka för att hålla ren bilen, uteplatsen, utemöblerna, uppfarten och så vidare. Oavsett behoven finns det en maskin från Kärcher som passar. I
K2-serien finns de minsta maskinerna och så blir de gradvis större och kraftfullare upp till
K7-serien.

–    Den mest spektakulära nyheten i vår är Kärcher 7.85 som har en mycket hög kapacitet och en mängd olika funktioner för konsumenter som använder högtryckstvätten mycket och på större ytor. Jag rekommenderar den till personer som bor i villa, har fritidshus, bil eller kanske båt och som vill att rengöringen skall vara snabb och effektiv, säger Per Dahne på Kärcher.

Kärcher 7.85 är upprättstående med hjul och därför enkel att flytta runt objektet som rengörs. Den har även en slangvinda vilket är mycket praktiskt eftersom slangen är hela 12 meter lång, och man slipper få den liggande i trassliga högar.

–    Om man funderar på en ny högtryckstvätt att använda runt huset så har de upprättstående modellerna blivit mycket populära. Vilken serie man skall välja beror på hur mycket man kommer använda maskinen och hur stora ytor man kommer att rengöra. Ju oftare och ju större ytor desto kraftfullare maskin rekommenderar jag för att rengöringen skall vara effektiv, säger Per.

Succé för T-Racern
Speciellt för de som använder högtryckstvätt runt huset är T-Racern som introducerades på den svenska marknaden förra sommaren ett smart tillbehör till högtryckstvätten för effektiv och enkel rengöring. Det är ett tillbehör med roterande, dubbla munstycken och som ”flyter” ovanpå underlaget. Tack vare konstruktionen ger den inte några skarpa ”smutskanter” då man rengör exempelvis altangolv av trätrall. Med T-Racern stänker det heller inte vatten och smuts runt om ytan som rengörs eftersom den har en kåpa runt munstyckena.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Idag är en högtryckstvätt ett självklart redskap för varje villaägare och Kärcher är det marknadsledande märket. Förutom högtryckstvättar gör Kärchers konsumentdivision grovdammsugare, fönstertvättar, ångtvättar och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget. Tack vare lång erfarenhet inom rengöring både i industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag marknadsledande på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.