Gör vårstädningen effektiv och rolig med microfiber

Smart Microfiber System – miljövänligt, hög kvalitet och innovativ svensk design

Microfiber är svaret för den som söker effektiv, miljövänlig och enkel vårstädning. Det svenska företaget Smart Microfiber System erbjuder ett komplett sortiment av städprodukter som alla är i microfiber-textil. I sortimentet finns allt från färgglada städdukar, effektiva moppar och kvalitativa sop-set. Tack vare den innovativa och färgglada designen blir det roligare att städa och dessutom livar produkterna upp städskåpet.

Att städa med microfiber innebär att man gör rent utan kemikalier vilket har många fördelar. Det är miljövänligt, det sliter inte på ytorna, allergiker kan andas ut och risken för eksem minskas. Microfiber tar bort smuts mycket lätt då det statiska materialet har en förmåga att lösgöra smutsen och suga in den mellan miljontals hålrum mellan fibrerna. Dessutom tar den kemikaliefria städningen faktiskt bort lukt mycket effektivt. Microfiber kan användas torr eller med vatten.

–    Vi utvecklar och förbättrar våra produkter för att bidra till att städningen ska vara effektiv och faktiskt rolig. Microfiber är en smart lösning och ger ett fantastiskt resultat. Våra produkter är lätta att använda, de tar bort smuts och lämnar inga ränder efter sig. Det är enkelt att alltid ha det rent hemma utan kemikalier, säger Daniel Broman, Smart Microfiber System.

Senaste nyheterna från Smart Microfiber System

Smart microfiber städduk
Färgglada städdukar i microfiber tar bort fett, smuts och damm utan att repa. Städdukarna går att använda torra och våta och är optimala på rostfria material och andra områden som lätt blir smutsiga som kakel, handfat, fönster och speglar. Finns i färgerna rött, blått och grönt samt med blomstermönster i blått och rosa. Kan tvättas i 90 grader och håller i 100 tvättar.
Cirkapris: 25 kronor.

Smart Mopp microfiber – perfekt på känsliga trägolv
En ytterst effektiv städmopp gjord av superabsorberande microfiber och som är perfekt att använda på alla slags golvtyper. Den är dock särskilt lämpad för känsliga ytor, som trägolv och parkett. Du skrubbar enkelt bort klackmärken och intorkad smuts. Du gör rent enbart med vatten och den repar inte golvet. Kan tvättas i 60 grader. Till moppen finns en ny hink med hög kvalitet med extra robust urvridare. Cirkapris mopp och hink: 169 kronor

Smart Sop-set
Ett nytt hållbart sop-set av högsta kvalitet. Sop-settet består av en plåtskyffel och ett aluminiumskaft samt en nyutvecklad borstrensare och följsam gummilist. Sopborsten har ett greppvänligt handtag, vridbar hängare och lång livslängd. Cirkapris: 100 kr

Samtliga produkter finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader, t.ex. Clas Ohlson & Järnia.