Fixa snyggaste köket 2023

När du ska göra om i köket är det praktiskt att handla online. På Kitchens kan du beställa allt från golv till nya möbler. Arbetsytor och förvaring är viktiga i ett kök. Smarta lösningar och intressanta kombinationer är kökstrenderna 2023.

Nytt år innebär ett utmärkt tillfälle att göra om hemma. Kanske börjar köket kännas trist och utdaterat? Oavsett om du planerar helrenovering eller att fräscha upp med ny inredning är det smidigt att shoppa hemifrån. Läs mer nedan om var du bäst shoppar online till köket, tips för renovering och vilka trender som gäller 2023.

Köksshopping på nätet

På internet kan du köpa inte bara snygg köksinredning och möbler, utan till och med golv och bänkskivor Du hittar allt detta och mer hos Kitchens, som också erbjuder montering av ditt nya kök. Att handla på nätet är smidigt, och när du nätsthoppar inför en renovering är det extra praktiskt då du kan mäta och titta på köket medan du beställer.

Tips för köksrenovering

Att renovera köket är ett stort projekt som kräver planering. Det är värt att tänka ett varv extra på utrymme och förvaring, och försöka hitta nya smarta lösningar.

”En sak är säker i ett kök, man har alltid för lite arbetsytor”, säger Sköna Hem, som tipsar om köksö som ett sätt att få mer arbetsyta och förvaringsmöjligheter i köket.

Gott om arbetsytor behövs när köket en social knutpunkt. Att placera ugnen högre upp för att slippa böja sig ner är också smart. Bra belysning och plats för källsortering är andra praktiska råd inför renoveringen.

Kökstrenderna 2023

Smart förvaring och en personlig touch är heta kökstrender inför det nya året, liksom stilrent vitt som kombineras med ombonat trä. ”Japandi”, kombinationen av japansk och skandinavisk inredning, blir också stort 2023.