Badrumserie i vårens nya färger

Pressmeddelande

Köket har länge varit en central plats i hemmet där många satsat på inredning med funktion och personlig stil. Nu går alltmer resurser och omsorg åt till att hitta sin personliga prägel även i badrummet. Köks- och badrumsföretaget Vedum har tagit fram en ny högkvalitativ badrumserie med funktionell och stilren design vars skåp och tvättställ går att kombineras på olika sätt. Serien heter Sanity och lanseras till våren i flera nya spännande färgnyanser som exempelvis röd ebenholts.

Vedums nya badrumsserie Sanity är en funktionell möbelserie med rak och stilren design. Serien kommer i fem moderna färgnyanser; röd ebenholts, högblank vinröd, vit, blond ek och valnöt. Sanity är uppbyggd på moduler vilket innebär stora möjligheter att kombinera inredningen i badrummet efter egna behov och önskemål, oavsett storlek på badrummet.

– Badrummet är en plats där man ska kunna ta det lugnt och känna sig avslappnad. På Vedum har vi märkt ett ökat intresse för badrummet bland konsumenter. Mer tid, pengar och omsorg läggs ner för att hitta sin egen stil och det känns kul att kunna erbjuda genomtänkta funktionslösningar i flera spännande färger, säger Marianne Färlin, affärsområdeschef Vedum Bad.

Skåp med dämpad stängningsfunktion
Badrumsserien Sanity består av underskåp och förvaringsskåp i tre olika breddstorlekar. Samtliga skåp har en dämpad stängningsfunktion. Som tillval till utdragslådorna finns en smart relingssats där man enkelt kan sortera och organisera alla badrumsartiklar i olika fack i lådorna. Handtagen är av aluminium. I sortimentet finns också ett spegelskåp och ett vitrinskåp.

Väggfasta tvättställ
De väggfasta tvättställen är av porslin och har en ren och kraftig design. De finns i fem olika storlekar och modeller och passar därför bra till både det stora familjebadrummet och den lilla gästtoaletten.

Sanity badrumsserie finns till försäljning hos Vedums återförsäljare till ett cirka pris för komplett möbel från 10 600 kronor. Vedum har även egna utställningar som presenterar det kompletta sortiment med kök och bad finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och i Vedum.

Vedum
Vedum är Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Företaget är ledande i Sverige på badrumssnickerier och tillverkar ett komplett sortiment av kök och bad för olika hem och behov. Vedum har cirka 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor. www.vedum.se