Mjuka julklappstips från Hästens

Fräscha upp med sängkläder av hög kvalitet

Snart är det jul och julklappar ska inhandlas till stora som små. Till jul står Hästens olika tillbehör i fokus. Allt från en praktisk hopfällbar resekudde till pyjamasar till de allra minsta. Omtyckta och användbara produkter av hög kvalitet i olika prisklasser. Det finns flera bra julklappstips från Hästens som passar samtliga inom familjen.

Bädda med kvalitet
I Hästens sortiment av bäddlinnen finns det mycket för dig som uppskattar material och tyger av mycket hög kvalitet. Går utmärkt att kombinera påslakan och örngott med dess färg och mönster. Du kan välja mellan modellen original med Hästens traditionella rutor, randigt i ljusblått men också mönstrat i vitt, rosa och svart mm.
Pris: Påslakan från 1645 SEK.
Pris: Örngott från 199 SEK.

Hygienisk & smart resekamrat Hästens resekudde kan du bära med dig vart du vill. En hopfällbar dunkudde som är lätt att packa ner och bära med på exempelvis semestern. Du lever på så vis extra lyxigt och hygieniskt då du alltid kan sova på din egen dunkudde även
om du inte är hemma.
Pris: 650 SEK.

En vanlig kudde – anpassad efter dina behov!

Hästens Anatomiska kudde är tillverkad med hög kvalitet, design och naprapatisk kunskap i fokus. En helt vanlig kudde till formen men anpassad efter olika individers olika behov. Kudden innehåller en cylinder som finns med olika fasthetsgrad för att kunna avlasta nacken efter just dina behov.
Pris: 1450 SEK.

Varm om fötterna med Hästens dunsockor

Sköna varma dunsockor i bomull, fyllda med vitt dun och fjäder. Kantad med blårutigt band. Sockorna finns i storleken one size och är perfekta för frusna vinterfötter.

Pris: 435 SEK.
Sov gott – i rutig barnpyjamas
Vit eller blårutig barnpyjamas i skön bomull. Kommer garanterat till användning vid mysiga sagostunder. Finns i storlekarna 80–150.
Pris: 655 SEK.

Morgonrock för barnen
Hästens mjuka och sköna barnmorgonrock är tillverkad av bomullsfrotté. Till färgen är den helvit och kantad med hästens traditionella blåvita rutor. En mysig morgonrock för dagens alla mysiga stunder. Finns i storleken one size.
Pris: 755 SEK.

Hästens eget gosedjur

Lilla Toto är Hästens egen mjukdjurshäst. En omtyckt och kramgo häst med blårutig nattmössa. En rolig och uppskattad julklapp till barnen.
Pris: 315 SEK.