Hästens – mer än blårutan

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Tunna täcken byts ut mot tjockare varianter i dun och den varma morgonrocken välkomnas tillbaka. I sovrummet inspirerar alltid Hästens, med såväl nyheter som gamla favoriter. Bakom sängtillverkningen ligger många timmars noggrant och skickligt handarbete. Den erfarna sängtillverkaren bjuder dock på mer än enbart sängar och blå rutor. Hästens har accessoarer och varierade färgskalor som passar alla sovrum i höst.


Hästens Satin Pure
Genom ett exklusivt samarbete med sänglinnetillverkaren Christian Fischbacher lanserar Hästens kollektionen Satin Pure. Det är en seriefjäderlätta lakan, designade för att matcha Hästens sängar perfekt. Satin Pure är vävda av mjuk bomull av högsta kvalitet, och noggrant bearbetade för att försäkra en lång hållbarhet.

Rutiga bäddar i flera färger
De klassiska Hästens-rutorna behöver inte innebära blått. Färger som rött, silver och grönt är bara några exempel påvarianter. I höst passar det kanske bäst att bädda sängen i en härligt chokladbrun nyans.

Sängar för alla smaker
Låt själva sängen bli en del av sovrummets inredning. Genom att välja den rutiga färg som smälter in i sovrummet signalerar sängen kvalitet och blir extra inbjudande. Natur, grå eller vit säng ger rummet harmoni och balans, medan röd, grön och gul passar den djärva bättre.