Köksnyheter från Vedum

Familjeföretaget Vedum Kök & Bads tre största köksnyheter inför 2012 lämnar ingen oberörd. Färgsprakande Annika/Nova vitrin är inte bara praktiskt och modernt, utan även tillgängligt för ett lågt pris. Glamourösa köket Helena i svart ek tillför en helt ny dimension av stilenlig inredning i en tidlös miljö och inger en känsla av ett lyxigt och vuxet kök. Det populära köket Vera i vit ask tilltalar den skandinaviska stilrena, ljusa smaken. Helt nytt för alla tre är bland annat belysning, handtag och utökat standarddjup på bänkskivorna för att undvika dropp på luckor.

Annika/Nova vitrin

Det populära och omskrivna köket Annika är ett modernt, trendigt och vågat alternativ för den som vill ha ett praktiskt kök till ett lägre pris.Glada färger piggar upp och ger köket en personlig stil. Utmärkta förvaringsmöjligheter, funktion och lekfullhet är utmärkande för Annika/Nova vitrin.

Helena/Svart ek

Gammeldags miljö med glamouröst svart design skapar en känsla av stilren lyx. Omsorgsfullt utvalda gedigna material gör köket ombonat och funktionellt. Köket Helena har utrustats med praktiska hyllor, skåp och luckor i svartbetsad ek smyckade med personliga handtag i krom.

Vera/Vit ask

Ett lättare och luftigare kök i skandinavisk anda med naturliga rena träytor och vitt. Vera i vit ask är ett slitstarkt och ljust kök med karaktär.
Smakfull svensk design, smarta lösningar och funktionalitet kännetecknar köket Vera/Vit ask.