INR Josephine – det självklara valet för det moderna badrummet

Världens första Svanenmärkta duschvägg

Intresset för kvalitativ badrumsinredning växer sig allt starkare. För första gången
någonsin presenteras nu en Svanenmärkt duschvägg som med sin unika konstruktion
uppfyller kraven för både snygg design, smart funktion och minimal miljöpåverkan.
Duschväggen Josephine, från svenska INR, är en revolutionerande produkt som gör
det moderna badrummet till något utöver det vanliga.

Det svenska varumärket INR har länge legat i framkant inom utvecklingen av kvalitativ badrumsinredning, däribland designade och skräddarsydda duschväggar. Nu presenterar INR marknadens första Svanenmärkta duschvägg – Josephine – som är en helt återvinningsbar duschvägg med minimala halter av miljöfarliga ämnen, t ex har en helt pvc-fri list tagits fram.

– Nyckeln till ett trivsamt badrum ligger ofta i kvalitativa detaljer som erbjuder något extra såväl visuellt som funktionellt. Eftersom rent vatten är en naturlig del av vårt arbete, och inte en självklar resurs överallt i världen, har ett aktivt miljöarbete alltid varit av hög prioritet för oss på INR. Vi är mycket stolt över att stå som avsändare till marknadens första Svanenmärkta duschvägg som vi ser stor potential i, säger Teresia Nilsson, Marknadschef Inredningsglas AB.
INR har under de senaste åren vuxit och blivit ett starkt varumärke på den svenska badrumsmarknaden. Bland annat har man profilerat sig genom att varje år låta en utvald designer formge sin egen dusch, något som gett upphov till flera av marknadens mest spektakulära duschlösningar. Samtliga produkter från INR är omsorgsfullt framtagna i egen fabrik i Malmö och håller högsta kvalitet, vilket förklarar den långa garantitid på femton år som INR ger på nästan hela sitt sortiment (fem år på INR basic).

Historien bakom INR Josephine

Duschväggen Josephine växte från början fram i syfte att skapa en duschvägg som skulle förenkla och förkorta städtiden för en stor, internationell hotellkedja. Efter oändliga tester blev resultatet en enkel, lätt böjd glasskiva som med sin unika radie skapar ett undertryck och på så sätt håller kvar vattnet i duschen med hjälp av naturens lagar. Vattnet fångas helt enkelt upp som av en ”osynlig kraft”. Tack vare INR:s omfattande miljöarbete har Josephine nu utvecklats ytterligare och blivit världens första Svanenmärkta dusch.

Cirkapris INR Josephine: från 4 890 kronor

INR Josephine säljs i utvalda badrums- och kakelbutiker runtom i landet, hitta din närmaste
återförsäljare på inr.se