Gelia lanserar flexibelt belysningskoncept för trädgården

Garden Lights är enkelt och säkert att installera

Hur skulle Humlegården se ut utan belysning? Eller slottet? Belysning har en stor betydelse för trivseln. Att ljussätta sin egen trädgård skapar en varm stämning och ger en trygghetskänsla. Garden Lights är ett flexibelt belysningskoncept där man kan blanda olika typer av lampor för att skapa sin personliga atmosfär och ljussättning i trädgården. Dessutom behövs ingen elektriker till att installera belysningen.

Gelias trädgårdsbelysning Garden Lights består av såväl kompletta set som enskilda lampor för utbyggnad. Alla delar i sortimentet går att koppla samman vilket gör att Garden Lights är ett flexibelt belysningskoncept med möjlighet att skapa sin personliga prägel och ljussättning i trädgården. Genom lampor med olika design och funktion kan man blanda och bygga ut i nästan det oändliga.

–    Garden Lights är ett genomtänkt belysningskoncept med bra kvalitet som i stort sett passar alla då man enkelt och säkert kan installera och skapa sin egen belysning. Det finns en hel del olika modeller av lampor vilket gör att man kan experimentera och prova olika kombinationer tills man hittar det man själv vill ha, säger Claes Andersson, Gelia.

Garden Lights
Garden Lights erbjuder tre olika trädgårdsbelysningspaket: singel armatur, start set och komplett set. Garden Lights är ett 12-voltssortiment med halogen-, glöd- och LED-lampor. Totalt finns 24 olika armaturer i sortimentet.

Garden Lights finns till försäljning i järn-, bygg- och elfackhandeln till cirkapriset 400 kronor, beroende på vilket belysningspaket och lampa man väljer.

Belysningstips
Det är viktigt att tänka på vad man vill ljussätta i trädgården. Om man ljussätter för många objekt kan det upplevas som skarpt och lite rörigt. Att endast ljussätta några objekt och ha kvar mörka partier skapar ett balanserat skuggspel och ger en harmoni i trädgården.

Fler tips på vad man ska tänka på innan man belyser sin trädgård finns i bifogat faktablad.

Om Gelia
Gelia ingår i Ahlsellkoncernen, en av Nordens ledande grossister inom el, vvs, kyl och verktyg för den professionella marknaden samt GDS-produkter inom el och vvs. Gelia El och Gelia VVS har tillsammans mer än 5 000 produkter för villa och småbostadshus.