Effektiva och starka strålkastare

Lysande nyheter!

Nu lanserar Black & Decker tre kraftfulla strålkastare för olika tillfällen och behov. De är laddningsbara i robust design med halogenlampor som ger ett mycket starkt sken.
Den mindre har tre ljusstyrkor och den större har ett smart arbetsljus som räcker i upp till 40 timmar. Den största modellen lyser inte bara längre än 250 meter och har en arbetsbelysning på upp till 140 timmar, den kan också användas som strömkälla.

En bra strålkastare är oumbärlig vid camping, frilufts- och hobbyaktiviteter eller om elen går. Nu lanserar Black & Decker en serie med tre praktiska och effektiva strålkastare som är framtagna för att motsvara de tuffaste kraven – de har lång livslängd, är stöttåliga och vattenresistenta och ger ett mycket starkt sken.

Dessa strålkastare är oumbärliga för äventyrare och friluftsmänniskor som ofta befinner sig ute i naturen. Men även en aktiv hemmafixare eller de som är ute mycket på vägarna har användning av strålkastarna för extra ljus eller om olyckan skulle vara framme och man råkar köra på ett rådjur eller behöver byta däck, säger Peter Zakrison, produktchef Black & Decker.

Strålkastare Plus
Minst i familjen men fortfarande en rejäl strålkastare som räcker för de flesta vardagsbehov. Den är utrustad med en halogenlampa som kan lysa över 150 m, ljusstyrkan är 7 000 lux vid 2,75 m. Den har tre ljusstyrkor som är enkla att växla mellan och batteriet räcker upp till 40 minuter. Vikt: 1 kg. Cirkapris: 399 kronor. Artikelnr: BDV156.

Strålkastare Multi
En strålkastare för de med högre krav både vad gäller ljusstyrka och stöttålighet. Den är utrustad med en halogenlampa som kan lysa längre än 200 m, ljusstyrkan är 9 000 lux vid 2,75 m. Den har även två smarta arbetsljus som ger ett fullgott ljus vid mindre ljuskrävande omständigheter. Batteriet räcker 30 minuter respektive 40 timmar vid arbetsbelysning. Strålkastaren är vattenresistent, har tvåhandsgrepp och kraftiga gummikanter som skyddar mot stötar. Vikt: 1,8 kg. Cirkapris: 699 kronor. Artikelnr: BDV157.

Dubbelstrålkastare Multi
En mycket kraftfull strålkastare som inte har någon motsvarighet på marknaden idag. Den är utrustad med två halogenlampor, ljusstyrkan är 13 000 lux vid 2,75 m, den kan lysa längre än 250 m. Välj mellan tre lyslägen: en eller två halogenlampor som lyser 30 respektive 15 minuter alternativt de två mindre arbetsljusen som lyser 140 timmar. Dubbelstrålkastare Multi fungerar även som strömkälla och du kan använda den för att ladda elektroniska apparater som t ex en mobiltelefon via ett 12V uttag. Den har ett praktiskt och säkert tvåhandsgrepp. Vikt: 3,2 kg. Cirkapris: 999 kr. Artikelnr: BDV158.

Samtliga tre strålkastare har även lysdioder som visar batteristatus, de är tillverkade för att fungera länge med ett minimalt underhåll, det medföljer en 12V kontakt och en 230V adapter för laddning i fordonet eller hemmet.


Kort om Black & Decker

Black & Decker är en ledande global tillverkare av elektriska handverktyg för såväl hobby- som industrianvändare. Verksamheten omfattar även trädgårdsprodukter och hushållsprodukter samt Piranha tillbehör och DeWalt för professionella användare. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg.