Bäst i test! – Prisat frukostset från Siemens

Siemens Sensor for Senses är en modernt designad frukostserie framtagen för den perfekta frukosten. Serien med frukostprodukter lanserades våren 2011 och har tagits emot på ett mycket positivt sätt av såväl konsumenter som testinstitut. I tyska Stiftung Warentest har Siemens kaffebryggare fått Bäst i test, liksom brödrosten på norska webbplatsen Klikk.no där också vattenkokaren blivit topptestad.

I serien ingår en kaffebryggare som säkerställer en optimal smak och temperatur, en brödrost som ger perfekt rostning och en vattenkokare som håller en exakt temperatur i upp till 30 minuter. Produkterna har alla gemensamt att de med hjälp av modern teknik fungerar optimalt. Hela frukostserien har en stilren och tidlös design för att harmoniera med varandra och passa in i moderna köksmiljöer.

För aromatisk kaffesmak

Ofta smakar kaffet olika beroende på hur många koppar som bryggs. Siemens senaste kaffebryggare aromaIntelligence står för vad namnet utlovar, en utmärkt kaffesmak. I vattentanken finns en sensor som mäter hur mycket vatten man använder. Vid bryggning av en mindre mängd kaffe ökas tiden för bryggandet automatiskt för en optimal aromautvinning. Kaffebryggaren finns i två olika modeller med termoskanna eller vanlig glaskanna. Modellen med glaskannan har en unik fördel med två separerade uppvärmningssystem. Detta medför att man får optimal bryggnings- och värmehållningstemperatur.

Rosta intelligent

Siemens senaste brödrost roastIntelligence har flera fördelar för att skapa det perfekt rostade frukostbrödet. Värmen från brödrosten reflekteras av fyra separata kvartsglas och distribuerar värmen jämnt på brödet, vilket resulterar i en mild och säker rostning. Med funktionen autoHeatcontrol säkerställs ett bra resultat tack vare en sensor som mäter temperaturen i rosten och anpassar sig automatiskt till hur lång tid rostandet ska ta.

Perfekt temperatur på tevattnet

Olika sorters te kräver olika vattentemperaturer. För bästa resultat och perfekt aroma har Siemens tagit fram vattenkokaren med funktionen heatupIntelligence som kan ställas in på valbar temperatur. På så vis undviks tidsödande kokning, nedkylning och temperaturmätning. Med denna smarta vattenkokare kan vattentemperaturen ställas in på valbar temperaturnivå och sedan bevaras i upp till 30 minuter via keepWarm-funktionen. Välj mellan temperaturerna 70°C, 80°C, 90°C och 100°C
beroende på vilken vattentemperatur som önskas.