Badrumsnyheter inom färg, form och förvaring

Vedum lanserar 14 färgglada kulörer för badrummet

För att lättare göra badrummet mer personligt satsar köks- och badrumsföretaget Vedum på flera spännande nyheter inom färg, form och förvaring under 2006.
Hela 14 nya färgglada kulörer kommer att finnas i sortimentet; orange, rött, aquablå och turkost är några exempel. En ny stilren tvättställsserie kommer att lanseras samt ett helt nytt kombinerbart förvaringssystem.

–    Vi tycker att ett badrum ska vara både praktiskt och trivsamt, därför satsar vi på att ta fram och utveckla produkter som är anpassningsbara för olika stilar och förutsättningar, säger Magnus Efraimsson, VD Vedum Kök & Bad. Genom att erbjuda en bred valmöjlighet inom färg, form och förvaring kan vi möta kundernas efterfrågan att göra badrummet färgglatt, levande och personligt.

Färg – flera nya kulörer
För att skapa ett originellt och personligt badrum lanserar Vedum 14 olika kulörer i sitt badrumssortiment. Luckorna kan exempelvis nu vara orange, rött, aquablå eller turkost och färgerna kommer att kunna kombineras fritt.

Form – ny tvättställsserie – Prio
Vedum lanserar en ny tvättställsserie som består av tre tvättställ med gemensamt formspråk i olika varianter: Prio Form, Prio Funk och Prio Flex. Serien Prio är framtagen av industridesignern Jesper Ståhl. Samtliga tre tvättställ har en stilren och robust design och passar bra både i stora och små badrum.

Förvaring – kombinerbart förvaringssystem – F3
Vedum lanserar ett nytt kombinerbart förvaringssystem, F3. Namnet är hämtat från systemets kännetecken – flexibilitet, funktion och form. Man kan välja mellan olika storlekar och modeller som passar små och stora badrum. F3 har dämpade lådor och luckor som gör att de stängs ljudlöst och kan kombineras fritt med de tre tvättställsserierna Prio, Morning och Arké. Dessa kombinationsmöjligheter gör det enklare att sätta ihop en inredning anpassad efter sitt badrum och sin personliga stil. F3 levereras hopmonterat.

För mer fakta och information om nyheterna se bifogat faktablad.

Vedums badrum finns till försäljning hos Vedums cirka 200 återförsäljare över hela landet. Vedum har även egna utställningar som presenterar det kompletta sortimentet med kök och bad i Stockholm, Malmö, Göteborg och i Vedum.

Vedum
Vedum är Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Företaget är en av de ledande i Sverige på badrumssnickerier och tillverkar ett komplett sortiment av kök och bad för olika hem och behov. Vedum har cirka 230 anställda och omsätter 325 miljoner kronor. www.vedum.se