Kärcher

Kärcher är ett familjeföretag inne på andra generationen. Innovation har alltid varit centralt inom företaget som grundades 1935 av en ingenjör vid namn Alfred Kärcher. Idag står Kärcher för högsta kompetens och kvalitet inom rengöringsområdet, både för industrin och privatpersoner.

Bland produkterna för privatpersoner är Kärcher mest kända för sina högtryckstvättar. Men Kärcher säljer även grovdammsugare, ångtvättar, textilvårdsmaskiner, fönstertvättar och sopmaskiner. Kärcher driver utvecklingen av nya produkter och innovationer och erbjuder ständigt nya lösningar för konsumenternas olika rengöringsbehov. Ett exempel av det senaste tillskottet inom dammsugarsegmentet: Robo Cleaner, en automatisk dammsugare som sköter sig själv.

Grovdammsugare för vått och torrt
Kärcher har  flera olika modeller och storlekar av grovdammsugare. Allt beroende på vilka behov som finns. Samtliga grovdammsugare har en hög elsäkerhet och robust konstruktion. De kan suga upp både vått och torrt vilket gör den smart och enkel att använda i  områden där den vanliga dammsugaren riskeras att förstöras, som exempelvis garaget, båten, snickarboden, verandan etc.

Internationellt

Kärcher finns över hela världen och med sin kompetens inom rengöring har företaget engagerat sig i bevarandet av många berömda byggnadsverk. Kristusstatyn i Rio de Janeiro, Petersplatsen i Vatikanen och Frihetsgudinnan i New York är några exempel på byggnadsverk som Kärcher rengjort från luftföroreningar, missfärgningar, klotter och mögel. För bilder och ytterligare byggnadsprojekt: http://www.karcher.com/en/aboutus/projects.shtml

Kärcher industrisortiment
Kärcher har även ett brett sortiment för industri och offentlig miljö. Här finns bland annat skurmaskiner, högtryckstvättar, proffsdammsugare och sopsugmaskiner.