Så uppdaterar du hemmet med textilier

Textilier är snyggt, enkelt och billig att använda för att snabbt fräscha till hemma. Textilier bidrar även till en ombonad känsla och ett mysigt hem. Det går att skapa en intressant inredning genom att mixa olika mönster och texturer på textilierna.

Om du vill förändra hemmet är textilier perfekt att använda. Med nya gardiner, prydnadskuddar och filtar kan du få ett helt nytt hem. När du ska köpa nya textilier finns det många fördelar med att beställa på nätet. Ett tips är att gå in på https://nordisktextil.se/ och kolla in deras sortiment av textilier. De har allt från olika tyger och kuddfodral till sytillbehör. När du ska beställa gardiner ska du tänka på att verkligen mäta fönsterna där de ska sitta och kontrollera alla mått innan du trycker på köpknappen. Det är inte roligt att få hem gardiner som inte passar. Fördelar med att beställa textilier från nätet är framförallt att det oftast finns ett större sortiment att välja mellan och att du då kan beställa allt från samma ställe. Dessutom slipper du åka iväg till en fysisk butik utan kan shoppa hemma i soffan.

“Tjock ull, frasigt siden, sammet eller tunt linne, allt funkar.” Läs mer här om olika inredningstips.

Använd olika färger och mönster

När du ska inreda med textilier kan du skapa bra dynamik i inredningen genom att jobba med ton i ton och accentfärger som bryter av. Du kan även blanda olika typer strukturer och mönster. Textilier gör ett rum mjukt och ombonat och du kan åstadkomma mycket med olika textilier. Det är dock viktigt att du tänker på att ha en röd tråd i inredningen när du byter ut olika textilier.