Förgyll din vardag med Mora Shower System

Mora Armatur presenterar en ny komplett duschserie

Med den nya duschserien från Mora Armatur tas ytterligare ett steg i den kompromisslösa hållning som kännetecknar samtliga av Mora Armaturs produkter. Förstklassig design och hög kvalitet utgör grunden i serien och inte mindre än nio olika modeller lanseras. Samtliga duschar har generösa taksilar som ger en maximal duschupplevelse och en design där skarvar och kopplingar är helt dolda. Intrycket är elegant och tidlöst.

Svenska Mora Armatur har med sin 80-åriga historia ett arv att förvalta och flyttar samtidigt gränserna för både design och kvalitet. Det är dock inte bara designen som ska passa in i badrummet, utan även upplevelsen. Vatten utgör fundamentet till allt liv och står för både grundläggande behov och njutning. Med den nya serien, Mora Shower System, blir duschupplevelsen fulländad.

– Vi tillbringar mycket tid i våra badrum och då är det viktigt att den centrala upplevelsen, vatten, lever upp till de högsta av förväntningar. Vår nya duschserie står för maximal njutning, både visuellt och känslomässigt. Mora Shower System tar helt enkelt vattenupplevelsen till en ny nivå, oavsett om du bara tar en snabb dusch inför arbetsdagen eller vill koppla av under en längre stund i badrummet, säger Ola Persson, varumärkesansvarig Mora Armatur.

Mora Shower System

Det är enkelt att hitta en personlig favorit till din egen badrumsinredning, då Mora Shower System lanseras i nio olika modeller. Duscharna skiljer sig i designen av taksil och handdusch, från strikta linjer till mjuka former. Det gemensamma i serien är den extrema precisionen i hantverket och kravet på att duscharna ska fungera perfekt, varje dag. Taksilarna är väl tilltagna för att ge maximal komfort. Samtliga skarvar och kopplingar är integrerade och inbyggda, vilket skapar det rena och strikta formspråket.

Duscharna i serien finns som en komplett enhet med termostat, handdusch samt taksil där alla delar är valda med stor omsorg för att skapa en harmonisk och vacker helhet. Det finns även möjlighet att själv komponera en egen duschlösning.

Mora Inxx
Den mest utmärkande duschen i serien är Mora Inxx. Den är tillverkad helt i metall och har ett vackert formspråk samt är utrustad med en extra stor taksil för maximal njutning och komfort.
Cirkapris: 8 125 kronor

Om Mora Armatur

Mora Armatur har i över 80 år erbjudit kranar för konsumenter med känsla för stil och kvalité. Företaget kännetecknas av nytänkande, enkelhet och äkthet. Med väldesignade, och funktionella produkter som även tänker på miljö och välbefinnande för konsumenten. Mora Armatur erbjuder det senaste inom produktutveckling och innovation.