Vackra och tidlösa glasnyheter från Cervera

Utmärkta gåvan till bröllopsparet, studenten eller konfirmanden

Butikskedjan Cervera är en av Sveriges främsta återförsäljare av exklusiva glas. I butikerna kan man inspireras av allt från färgstarka skålar till stilrena vinglas. Lagom till den ljusa säsongen presenterar Cervera flera eleganta glasnyheter från välkända varumärken. Glasen passar utmärkt både som gåva eller som inslag under utomhussäsongens festligheter.

Glas är ett tidlöst ting som länge funnits i våra hem och som har oändligt många användningsområden. Medan en del glasföremål är värdefulla samlarobjekt fungerar andra som praktiska husgeråd i det vardagliga hemarbetet. Glas är även en mycket uppskattad gåva som lämpar sig väl för de flesta åldrar och ändamål. Lagom till presenthögtider som student, konfirmation och bröllop presenterar Cervera flera nyheter inom området glas.

Utvalda glasnyheter från Cervera
I Cerveras breda glassortiment finns något för alla stilar och åldrar. Låt dig inspireras av de senaste nyheterna och unna dig själv något nytt eller ge bort en uppskattad gåva.

Klassisk glasserie i ny kulör – Tulipa Grande, Kosta Boda
Med sina fräscha färger och rena linjer passar den nya blå serien Tulipa Grande från Kosta Boda perfekt in under årets varma månader. I serien finns bland annat skålar, assietter och fat.
Priser hos Cervera: skål 15cm 399 kr, skål 28cm 899 kr, assiett 19cm 349 kr, fat 33cm 699 kr.

Glaskaraff med nytt överdrag – Kylskåpskaraff, Eva Solo
Den klassiska kylskåpskaraffen från Eva Solo har nu uppdaterats med ett snyggt överdrag som inte bara är dekorativt utan även gör att drycken håller önskad temperatur. Överdraget är i materialet neopren som även finns i dykardräkter. Karaffen har fått namnet Kylskåpskaraff då den passar perfekt i kylskåpsdörren.
Pris för karaff och överdrag hos Cervera: 429 kr.

Gedigen glasserie – Linné, Kosta Boda
Vackra glas med klassiska former presenteras i den nya serien Linné från Kosta Boda. Serien är en hyllning till blomsterkungen Carl von Linné som fyller 300 år i år. Med sina mjukt rundade ben och sina öppna kupor tar den oss tillbaka i tiden och ger en känsla av äkta hantverksskicklighet. I serien finns vinglas, champagneglas, snapsglas och en karaff. Design: Göran Wärff
Priser hos Cervera: vinglas 249 kr, champagneglas 249 kr, snapsglas 249 kr, karaff 599 kr.

Stilrena vaser i varma toner – Rocket, Sea
Med sina karaktäristiska former ger de nya vaserna Rocket från Sea ett stilrent och utmärkande intryck. Lika vackra att ha som de är eller med en dekorativ snittblomma i. Vaserna kommer i fyra nya kulörer, blå, bärnsten, ametist och grå. Höjd 26 cm.
Pris hos Cervera: 295 kr.

Fler glasprodukter i Cerveras sortiment

Öl och snapsglas – Design Lasse Åberg
Lasse Åbergs omåttligt populära glasserie firar tio år. I samband med jubileet kan du finna hela Åberg-serien i samtliga Cerveras butiker till rabatterade priser. Bland annat finns ett snaps- och ett ölglas med motivet Miro Mus och Plump Mus. Totalt finns 20 olika motiv.
Pris hos Cervera: ölglas 129 kr, snapsglas 99 kr (Priserna gäller fram till tom 30/6)