Toppteknologi i stilren design

Siemens dammsugare Bäst i test

Siemens Parquet Performance Z6.0 tillhör en ny generation dammsugare, med ett överlägset luftflöde som ger ett fantastiskt resultat vid dammsugning. Med ett ”air guidance system”, vidare dammsugarslang och en större filteryta presterar Siemens Parquet Performance Z6.0 optimalt på alla typer av underlag. Den fick bäst resultat i Testfaktas stora test av dammsugare tack vare sin innovativa teknologi.

En dammsugares luftflöde och munstyckets design har stor betydelse för hur rent ditt golv blir när du dammsuger. Att dammsuga är något de flesta gör ganska ofta. För att det även ska vara så smidigt som möjligt har Siemens Parquet Performance Z6.0 en behaglig ljudnivå och lättrullade hjul som ger maximal följsamhet.

Siemens Z6.0 VS Z62222 har snabbt luftflöde för effektiv dammupptagning
Inuti Siemens Parquet Performance Z6.0 finns ett ”air guidance system” som ser till att luften flödar på bästa sätt genom dammsugaren. Filtren är tillverkade i nya, förbättrade material och deras yta har ökats med 25 procent. Slangkopplingens diameter är dessutom 20 procent större. Sammantaget ger detta ett mycket snabbt luftflöde – och överlägsen dammupptagningsförmåga. Siemens Parquet Performance Z6.0 presterade bäst av alla testade modeller i Testfaktas stora test av dammsugare i februari 2010.

– Nu är det bevisat, ett riktigt bra luftflöde ger extremt god dammupptagningsförmåga. Vi är mycket stolta över vår innovativa teknik, som innebär att du kan få ett rent hem med väldigt god luftkvalitet, säger Angela Gustafsson Redén, Marketing Manager på Siemens.

Trendig design med integrerade tillbehör

Siemens Parquet Performance Z6.0 har en strömlinjeformad kropp som ger ett stilrent och exklusivt intryck. Dammsugaren kommer i färgen nordkapblå metallic. Handtag och reglage är i mycket hög kvalitet. Alla tillbehör förvaras integrerat i dammsugaren och är lätta att ta ut och lägga tillbaka.

Rekommenderat cirkapris:
2 890 kronor