Swimmingpool och Spabad

Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. I sortimentet finns swimmingpooler, spabad för utomhusbruk och tillbehör.

Spabad
Spabad är en vidareutveckling av bubbelpoolen, byggd och konstruerad för att användas utomhus året om. Ett spabad innebär kvalitetstid med familjen och vännerna, men det finns fler fördelar än så. Ett dopp i spabadet lindrar både stressymptom, minskar spänningar i kroppen och motverkar sömnproblem. Med en stressad livsstil kan det vara svårt att slappna av. En stunds massage vid dagens slut är avkopplande och bidrar till att kroppen mjuknar och slappnar av. Spabad är dessutom enkla att rengöra.

Arena – exklusivt spabad för hela familjen
Spabadet Arena har en klassisk rund form med stora massagemunstycken och härlig fotmassage som nås av alla badande. Spabadet har plats för sex personer och har tre olika sitthöjder, vilket gör att den passar perfekt för hela familjen. Karet är framtaget i ett extra tåligt material, UltraLife, och har en vacker keramikbård som löper runt kanten.
Storlek 221 centimeter i diameter.
Cirkapris: 95 000 kronor.

Swimmingpooler
Det blir allt vanligare med swimmingpooler i Sveriges villaträdgårdar. Behovet av att koppla av på hemmaplan ligger helt rätt i tiden. En swimmingpool är inte bara en härlig badupplevelse utan även en naturlig samlingsplats och ett vackert smycke för trädgården.

Formpool – kan byggas i flera olika variationer
Formpool är en pool med unika lösningar gällande material och flexibilitet. Poolen har helt fria former och kan tas fram med olika varianter beroende på behov och utformning av trädgården. Grundstenen i systemet är den så kallade Joraplankan – en flexibel byggprofil i HD polyteten med en patenterad sammanfogningsprincip. Tack vare detta finns det oändligt många variationer på vilken form poolen ska ha. Forma den rektangulärt, runt, ovalt eller som en blomma. Låt fantasin flöda!