Spatiöst spa för lyxig avkoppling året om

Chairman II – premium spa med funktioner och massagesystem utöver det vanliga

Ett spabad hemma är en investering i välbefinnande. Alltid redo med varmt inbjudande vatten att sjunka ner i och koppla av, oavsett årstid eller väder. Folkpools Chairman II är framtaget för livsnjutaren med fokus på välgörande bad med ergonomi och massage.

Stressad livsstil, svårt att slappna av, eller renodlad livsnjutare? Oavsätt behov är en stunds avkoppling och massage viktigt för inre välbefinnande. Med ett spabad har du massage och bad tillgängligt året om på din egna tomt, alltid uppvärmt och redo att användas. Chairman II är Folkpools senaste modell med ergonomi och massage i särklass. Den har 50 stycken jetmunstycken i sju olika modeller som arbetar för att massera kroppen från topp till tå. Sätena är utvecklade för att ge bästa möjliga ergonomiska ställning.

–    Fler och fler svenskar börjar upptäcka fördelarna med spabad. Därför känns det roligt att kunna erbjuda en riktig lyxmodell för de som verkligen uppskattar spabadets favörer, säger Magnus Holgersson på Folkpool.

Spabad
Spabad är en vidareutveckling av bubbelpoolen, byggd och konstruerad för att användas utomhus året om. Ordet Spa kommer från latinens – Sanne per aqua – vilket betyder sundhet genom vatten och som ordet indikerar medför spabad många hälsofördelar. Det motverkar stress, gör spända muskler avslappnade och bidrar till bättre sömn.  Spabad är således ett perfekt alternativ för alla som vill hålla sig i god form. Dessutom har badet självklara sociala fördelar för familj och vänner. Genom att ha ett spabad på tomten blir det mer lättillgängligt att ta tillvara på badets alla fördelar.

Chairman II
Spabadet Chairman II är utvecklat för konsumenter som vill ha det mest avancerade spabadet. Bland funktionerna finns vandrande massage, sex olika program i tre olika hastigheter och
”Max Therapy Seat” som helt omsluter användaren med välgörande massage.

Storlek: 234 x 234 x 90 cm. Vikt: 418 kg tom, 1933 kg fylld. Volym: 1514 liter.
Antal personer: 6 stycken. Panelval: Mayan Brown, Adobe tan, Cedar redwood stain, Stoneridge gray. Spabadet levereras som en färdig enhet, allt är inbyggt för bekväm skötsel och användning.

Chairman II  finns till försäljning hos Folkpools återförsäljare över hela landet
till cirkapriset 149 000 kronor.

Folkpool
Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. Sortimentet består av spabad och swimmingpooler. Folkpool tillverkar pooler sedan 1968. Poolerna tillverkas i Sverige medan spabaden importeras från USA.