Spar vatten, rengöringsmedel och tid

Kärchers Steam Cleaner perfekt för badrum och kök

En Steam Cleaner, eller ångtvätt, använder varm ånga under tryck för att lösa smuts i exempelvis badrum, kök, på speglar och släta möbelytor.
Inga kemikalier eller rengöringsmedel behövs, det är snabbt och enkelt och dessutom blir resultatet bättre än med andra metoder.

Kärcher är i Sverige kända för sina högtryckstvättar och grovdammsugare. Men på många andra marknader är det i lika hög grad Steam Cleaners konsumenterna tänker på när de hör Kärcher nämnas. Steam Cleanern ser ut som en liten dammsugare, men istället för att suga upp smuts avger den varm ånga. Fördelarna med att använda en Steam Cleaner är flera:

•    Inga rengöringsmedel eller kemikalier behövs, vilket är bra både ur allergi- och miljösynpunkt.
•    Den gör nästan all städning 50 procent snabbare.
•    Det går åt mindre vatten.
•    Resultatet blir många gånger bättre än med andra metoder eftersom ånga lätt kommer åt även i kanter, runt kranar, mellan kakelplattor och andra svårstädade områden.

– Steam Cleanern har inte introducerats på allvar i Sverige, därför är svenska konsumenter inte bekanta med metoden. Den är dock mycket enkel och bekväm att använda och gör renare än vad som är möjligt med en trasa eller svamp, säger Per Dahne på Kärcher.

Ångtvätten Kärcher SC 1122 är lätt, mobil och bärbar. Den är bara 36 cm lång, 19 cm hög och 29 cm bred. Den är lätt att förflytta tack vare länkhjul. Den har ett omfattande tillbehörspaket som består av följande: handmunstycke, punktstrålemunstycke, rundborste, frottéöverdrag, fönsterskrapa och golvrengöringsset. Cirkapris är 1 995 kronor och Kärcher SC 1122 säljs i fackhandeln och stormarknader.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Idag är en högtryckstvätt ett självklart redskap för varje villaägare och Kärcher är det marknadsledande märket. Förutom högtryckstvättar gör Kärcher grovdammsugare, fönstertvättar, Steam Cleaners och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare lång erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.