Sonos trådlösa dockningsstation finns nu tillgänglig

Nytt tillbehör som trådlöst spelar upp musik från iPod eller iPhone till alla rum i hemmet

Hilversum, Nederländerna – 26 september 2010: Sonos, den ledande utvecklaren av trådlösa musiksystem för flera rum för hemmet, presenterar nu att Sonos Wireless Dock (WD100), ett tillbehör till det prisvinnande Sonos Multi-Room Music System, finns tillgänglig till försäljning. Sonos trådlösa dockningsstation kommer att finnas tillgänglig för 1148 kronor hos Sonos återförsäljare och på www.sonos.com.

Med Sonos trådlösa dockningsstation kan du spela upp all musik från en iPod eller iPhone i alla rum i huset. Till skillnad från andra iPod-dockningsstationer på marknaden, sänder Sonos trådlösa dockningsstation digital musik till ZonePlayers i ditt hem, via iPods digitala gränssnitt – utan att konvertera till analogt format. Det digitala formatet säkerställer hög ljudkvalitet hela vägen från iPoden till högtalaren och kombinerat med Sonos utmärkta trådlösa system, garanterar det bästa möjliga ljudkvalitet.

Du kan trådlöst spela upp musik från din iPod eller iPhone, inklusive de flesta iOS musikapplikationerna, till en eller till alla Sonos ZonePlayers. Skrolla och välj musik från antingen din dockningsstation, din iPhone eller iPod Touch eller annan Sonos Controller. Du kan spela samma låt från din dockningstation i varje rum – perfekt synkroniserat.

Sonos trådlösa dockningsstation är det perfekta tillbehöret för våra musikälskande kunder som har en iPod eller iPhone och vill njuta av den musik som finns lagrad på dem i valfritt rum eller i samtliga rum i sitt hem”, säger Phil Abram, President, Sonos, Inc. ”Denna nya dockningsstation underbygger vår mission som är att förse våra kunder med åtkomst till all musik på planeten, inklusive allting som finns tillgängligt på en iPod och iPhone i hemmet.”

Sonos trådlösa dockningsstation är kompatibel med följande enheter: iPod touch (första, andra och tredje generationen), iPod classic, iPod nano (tredje, fjärde och femte generationen), iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G och iPhone, och har certifierats av utvecklaren att uppfylla Apples prestandanormer.

För mer information om Sonos eller för att hitta en auktoriserad Sonos-återförsäljare där du bor, gå till www.sonos.com.

Om Sonos
Sonos® är den ledande utvecklaren av trådlösa musiksystem för flera rum i hemmet. Sonos Multi-Room Music System är det första trådlösa musiksystemet för flera rum som ger dig möjlighet att spela upp all den musik som du vill ha i hela huset – och styra det från handen.  Sonos befriar den musik som lagrats på en dator så att du kan njuta av den i hela huset.  Dessutom gäller att genom att ingå partnerskap med ljudtjänster så som Audible.com®, iheartradio, Last.fm, Napster®, Pandora®, RadioTime, Rhapsody®, SIRIUS® Internet Radio, Spotify, Wolfgang’s Vault m.m. ger Sonos musikälskare ögonblicklig, datorfri åtkomst till miljontals låtar, tusentals radiostationer, ljudböcker m.m.  Det prisvinnande Sonos Multi-Room Music System finns tillgängligt hos mer än 6200 återförsäljare i över 65 länder runt om i världen eller direkt från Sonos på www.sonos.com.  Sonos är ett privatägt företag med huvudkontor i Santa Barbara, Kalifornien, USA, med kontor i Cambridge, Massachusetts, USA, i Hilversum, Nederländerna och i Penang, Malaysia. Om du vill ha mer information om företaget eller Sonos Multi-Room Music System går du till: pr.sonos.com.