Sommartips

Den efterlängtade sommaren är här för att stanna och med sommaren kommer även den så efterlängtade semestern. Har du en sommar- eller semesterspecial på gång? Vi har tipsen på bra och användbara produkter.

Jotun, LADY SENSITIVE- Med den nya inomhusfärgen Lady Sensitive från Jotun kan du i sommar måla om ditt hem utan att oroa dig för starka lukter eller hälsoskadliga ämnen. Den nya färgserien är framtagen i samarbete med Norges Astma- och Allergiförbund (NAAF) och är den första hälsoanpassade färgen på marknaden. Färgkartan, som är speciellt utvecklad för LADY sensitive, innehåller fyra olika kulörpalletter som ger olika stämningar och består av totalt 30 kulörer inspirerade av naturen.

Samsonite lanserar Cubelite– Lagom inför sommarens härliga semesterveckor lanserar Samsonite den ultralätta  väskserien Cubelite. Resväskorna är tillverkade i det unikt hållbara och lätta materialet Curv® och är snyggt designade för att passa resenärer som föredrar en lätt och stark resväska. Cubelite är en perfekt och säker investering med mycket utrymme för packning, en resväska att lita på i alla situationer.

Eva Solo, självvattnande blomkrukor– Visst vore det skönt att slippa be grannen ta hand om blommorna när man är på semester? Lösningen kommer från Eva Solo som tagit fram praktiska och snyggt designade blomkrukor med en självvattningsfunktion. Finns i olika storlekar, modeller och prisklasser.

Siemens Frukostset– Kaffet smakar extra gott utomhus i solen tillsammans med gäster. Siemens lanserar nu en helt ny serie med kaffebryggare, vattenkokare och brödrost, stilrent och modernt. För den perfekta frukosten med bra kaffe och rostade mackor – investera i ett Siemens frukostset i sommar!

Hästens resekudde– Hästens resekudde kan du bära med dig vart du vill. En hopfällbar dunkudde som är lätt att packa ner och bära med på exempelvis semestern. Du lever på så vis extra lyxigt och hygieniskt då du alltid kan sova på din egen dunkudde även om du inte är hemma – hygienisk och smart resekamrat!