Smarta inbyggnadsserien Perfect Match ger ett stilrent kök

Flexibla diskmaskiner gör serien komplett

Bosch Hushållsapparaters inbyggnadsserie Perfect Match innehåller smarta maskiner i samma designlinje. De kan kombineras fritt för att skapa varje persons eget drömkök. Nu lanseras Bosch ActiveWater Smart, moduldiskmaskiner för inbyggnad i två storlekar som ger en komplett serie köksmaskiner för ett funktionellt och personligt kök.

Inom Perfect Match finns ugnar, ångugnar, micros, fläktar, espressomaskiner och hällar. Nu kompletteras serien av diskmaskinerna Bosch ActiveWater Smart.
Serien är framtagen i Bosch genomgående koncept som väger in kvalitet och energieffektivitet genom avancerad men lättanvänd teknik. Att de nya diskmaskinerna finns i storlekar som passar i studentrummet såväl som kök med annorlunda planlösningar är ett konkret exempel på den bakomliggande tanken: det skall finnas en lösning för alla – för att uppnå äkta matglädje i alla kök.

Maskinerna som gör köket komplett
De nya moduldiskmaskinerna finns i 45 cm och 60 cm höjd och kan placeras fritt samt byggas ihop med andra produkter. Till marknadens vanliga köksskåp krävs inga dyra speciallösningar, frontpaneler eller sidoväggar. Det blir heller inga mellanrum eller skarvar. Tanken är också att man kan höja upp maskinerna från den traditionella golvplaceringen för en bekvämare hantering av disk, dessutom ökar säkerheten då luckan kommer utom räckhåll för barn.

Bosch moduldiskmaskiner är byggda på den energi- och vattensnåla tekniska plattformen ActiveWater där vattnet återanvänds på ett smart sätt och minimerar därav användningen av vatten och energi. Ytterligare finesser är AquaSensor, Autoprogram och VarioSpeed, som diskar och torkar upp till 50 procent snabbare. Och sist men inte minst: maskinerna har låg ljudnivå så att köket alltid kan vara en plats för umgänge och matglädje.

De nya diskmaskinerna lanseras under våren och kostar cirka 8 490 kr, 45 cm, och cirka 10 890 kronor, 60 cm.