Skärma av både insyn och starkt ljus

Elitfönster lanserar skräddarsydda fönstertillbehör

Elitfönster har framgångsrikt utvecklat kvalitetsfönster sedan flera decennier. För att erbjuda ett komplett utbud lanseras nu kvalitativa och personliga fönstertillbehör. Persienner, plisséer, lamellgardiner, rullgardiner och myggnät. Alla med möjlighet att måttbeställas och de flesta modeller kan dessutom väljas i flera olika färger.

Många känner igen Elitfönster för sitt breda sortiment av kvalitativa och hållbara fönster. Fönster är viktiga för känslan att vara nära naturen och även för att skapa husets rätta karaktär. Med Elitfönsters nya tillbehör kan du rama in dina fönster på ett snyggt sätt och dessutom skärma av både för insyn och starkt ljus.

– Oavsett om man har ett nytt, modernt hem med mycket glas eller en äldre villa med standardfönster, så är det skönt att på ett snyggt sätt inreda för att skydda sig mot starkt ljus och insyn från nyfikna grannar. Med våra produkter vill vi att det ska vara enkelt för alla att hitta fönstertillbehör som passar och som snyggt smälter in i hemmet, oavsett stil på hus och inredning, säger Claus Elofsson, marknadschef på Elitfönster. En av de största fördelarna med att vi säljer dessa tillbehör är att man som kund enkelt kan beställa det samtidigt som fönstren.

Nya tillbehör 2010

Persienn – Med Elitfönsters egenutvecklade 3-glaspersienn får man bort solen från ögonen. Persiennen sitter i en estetiskt tilltalande kassett och har en magnet i nederkant som håller in den mot glaset i nedfällt läge. Finns i ett flertal olika färger och går att måttbeställas.
Cirkapris: 680 kr till 1 m brett fönster.

Plissé – Med stilrena plisségardiner är det enkelt att skärma av från både insyn och starkt ljus. I många fall kan dessa även ersätta traditionella gardiner. Elitfönsters plissé kommer i fyra kvalitetsvävar och en rad färger.
Cirkapris: 1170 kr till 1 m brett fönster.

Lamellgardin – Lamellgardiner är perfekta för stora fönster och med Elitfönsters nya lamellgardiner finns möjlighet att både bada i ljus och skydda sig från insyn. Lamellgardinerna kommer i åtta färger: vit, antikvit, beige, mocca, stålgrå, grafitgrå, sand och svart. Cirkapris: 2200 kr till 1 m brett fönster

Rullgardin – Med hela åtta olika färger att välja bland lanseras Elitfönsters rullgardiner. Finns som standardmodell eller så finns det att måttbeställa. Finns i färgerna: vit, antikvit, beige, mocca, stålgrå, grafitgrå, sand och svart.
Cirkapris: ca pris 1109 kr till ett fönster som är 1 m brett

Myggnät – Ett enkelt och snyggt sätt att hålla myggorna borta är Elitfönsters nya myggnät. Går att måttbeställa till både fönster och altandörrar. De monteras invändigt, på fönsterkarmen. Nätet ryms i en kassett och löper smidigt i skenor. Finns i färgerna: vit och silvergrå.
Cirkapris: 2400 kr till 1 m brett fönster.

Om Elitfönster
Elitfönster är marknadens största aktör av fönster. Sedan decennier har de specialiserat sig på att utveckla och tillverka kvalitetsfönster för svenska småhus och villor.