Skapa ordning och reda – måttbeställda skjutdörrar för just ditt hem

Med Lundbergs förvaringslösningar kan din idé bli till verklighet

Ordning och reda är något vi alla har behov av hemma.  Genom att välja skjutdörrar som tar  lite plats skapar du mer rum för förvaring. Lundbergs  lanserar nu en perfekt kombination av snygg och tidlös design med praktiska förvaringslösningar. Välj mått, material och färg utifrån dina egna behov i hemmet – skräddarsy ditt hem för personlig perfektion. Det finns ett brett sortiment av fyllningar, hela 32 olika utseenden finns att välja bland.

Ett förvaringssystem med skjutdörrar gör att du snabbt och smidigt kan få det att se prydligt ut i ditt hem.
Inred med skjutdörrssystem i hallen, vardagsrummet, köket eller sovrummet. I alla rum finns det saker att dölja. Gör ett personligt val mellan olika profiler och fyllningar till dina skjutdörrar; du kan välja allt ifrån spegel, färgat glas till folierad ek.

Även insidan räknas
Även strukturen på förvaringssystemet från Lundbergs håller en mycket bra kvalitet. I hemmets olika rum ska vi få plats med en mängd olika prylar och ting, därför bör du välja en garderobsinredning anpassad efter rummet och dina behov. Skoställ i hallen, luftiga trådkorgar för kläder i sovrummet eller praktiska väggkorgar för badrumsartiklar – valet är ditt.

Dessa förvaringssystem är lätta att montera och på så vis blir det även enkelt att förändra om man skulle önska det. Kanske vill du ha fler väggkorgar i hallen under vintern när det används många mössor och vantar i familjen eller få mer plats för att hänga kläder i garderoben i sovrummet. Då är det bara att ta bort eller att lägga till. Lundbergs erbjuder valfrihet och därför består sortimentet av en rad olika modeller och kombinationer i olika prisklasser.