Sätt färg i trädgården med kul multiholk

Granngården har allt du behöver för utomhusbruk inför hösten

Granngården har ett brett sortiment för trädgårdsälskare, allt från fröer och jord till redskap och maskiner. Under hösten är det höstlökar och lövhantering som är stort, exempelvis krattor och korgar. För att sätta färg i trädgården lanserar nu Granngården färgglada attiraljer. Bland annat en kul multiholk för småfåglarna i två olika glada färger.

Till hösten är det dags att sätta lökarna, kratta ihop löven, börja förbereda trädgården för den kalla vintern och lägga grunden för nästa vår. Även småfåglarna behöver omtanke under den kyligare säsongen för att de ska överleva. Hos Granngården finns det mesta för trädgården och till hösten lanseras nya produkter, bland annat en ny multiholk som inte bara ger tak över huvudet åt fåglarna utan sätter även färg i trädgården.

– Under hösten kommer vi att lansera mycket tillbehör för småfåglarna så som fågelbord och multiholk. Det här är även attiraljer som är kul att dekorera med då det ger färg i trädgården samt lockar till sig småfåglarna så man kan titta på dem på nära håll, säger Owe Selin, marknadschef på Granngården.

En trädgård kan formas och dekoreras efter ens egna behov. Den förändras ständigt och kräver därför tid och omsorg för att må bra. På Granngården finns det mesta som behövs för att underlätta arbetet. Trädgårdsredskap, jord, fröer och komposter är bara några exempel.

Multiholk
En genomtänkt bostad till småfåglar. Multiholken är en kombination av fågelholk och foderautomat. Den finns i två färger, en faluröd stuga med vita knutar eller ett gult hus med vita snickerier. Holken har måtten 240x240x270 mm och är gjord av väderbeständigt lärkträ och värmereflekterande takpapp. Cirkapris 395 kronor.

Fågelbord
Ett fågelbord i rött med svart tak. Sittpinne utanför mathon ger hygienisk utfodring av småfåglar. Ena takhalvan kan öppnas och stängas med ett magnetlås vilket gör det enkelt att fylla på med frön. Glasvägg på ena långsidan gör att man enkelt kan se in i huset. Huset är gjort av målad vattenfast plywood och rymmer cirka 3 liter frö. Storlek 265x200x170 mm. Cirkapris 225 kronor.

Kort om Granngården
Granngården finns representerade i cirka 160 butiker runtom i landet. De erbjuder ett brett sortiment för trädgård och djur.