Poolnyheter från Folkpool

Vårens nyheter från Folkpool

amorebay_med-motiv-medium1
Amore Bay – extra påkostat spabad för livsnjutaren

Med ett spabad hemma kan man njuta av härlig välgörande massage året om. Det nya spabadet Amore Bay är extra påkostat och har plats för upp till sju personer. Det är fullspäckat med finesser för maximal njutning och upplevelse. Bland annat vandrande massage, LED-belysning och patenterad ozonrening. Men det är den vackra formen som man först och främst fångas av. Vit har alltid varit det mest omtyckta färgvalet i premiumsegmentet men flera andra färger finns att välja på. De som spås bli mest populära är de exklusiva Obsidian svart och Platinum grå.
Cirkapris: från 199 000 kronor.

pooltak2-mediumPooltak Superb –förlänger badsäsongen
Med ett skjutbart tak över poolen förlänger du badsäsongen ett par månader. Fördelarna med pooltaket är flera; det är energibesparande och hindrar löv och annat skräp att falla i poolen. Med låsbar dörr har du dessutom ett säkert skydd över poolen. Materialet i pooltaket är framtaget för att vara starkt och lätt med lång livslängd. Stommen i tålig aluminium legering och själva taket är gjort i polykarbonat. Det är lätt att montera på både nya och befintliga pooler.
Cirkapris: från 39 000 kronor för pool 3×6 m.

blommor_fargFlytande, färgrika blommor för pool och spabad
Både för romantiska stunder och för att sätta färg på mörka kvällar är Folkpools flytande blommor passande. De dekorativa blommorna har inbyggd LED belysning och skiftar mellan olika färgerna grönt, rosa, blått, lila och vitt.
Cirkapris: 195 kronor/paket.

poolsolfangarePoolsolsfångare – värm upp poolen med solen
Solenergin är gratis så med solfångare till poolen klarar du 80% av värmebehovet från maj till augusti. Folkpool arbetar med speciella poolsolfångare i mycket tåligt material och som är enkla att montera. En solfångare är bra både för plånboken och miljön. Investeringen räknar man hem på 4-5 år.
Cirkapris: från 25 000 kronor – automatisk anläggning för pool 4×8 m exklusive montering.