Pålitliga projektorer från InFocus med oslagbar ljusstyrka

Aldrig mer en misslyckad presentation

Förra året lanserade InFocus Work Big – projektorer för kontor och skolor. Work Big-projektorerna är speciellt anpassade för affärspresentationer och undervisning. IN24 och IN26 blev storsäljare och nu kommer uppföljarna; IN24+ och IN26+.

De nya modellerna IN24+ och IN26+ har en ökad ljusstyrka på 2200 lumens, vilket ger en skarp och klar bild oavsett övrigt ljus i rummet. Tack vare användarvänlighet, pålitlighet och rimligt pris är IN24+ och IN26+ de perfekta redskapen för pris- och kvalitetsmedvetna företag.

Projektorerna är lätta att montera och använda, tack vare en kompakt och lätt design är de även enkla att ta med sig. Man kan enkelt styra projektorerna och justera bilden med den medföljande fjärrkontrollen. Både IN24+ och IN26+ har snygga kabelband för att gömma undan ström- och datakablar, detta innebär att det inte blir något trassel och att intrycket blir rent och snyggt. Projektorerna kan kopplas till de flesta källor – TV, laptop, DVD – och ingen extra utrustning behövs.

Fokus på Sverige
2007 satsar InFocus stort på den svenska marknaden. Olika typer av marknadsförings-aktiviteter kommer att genomföras; både annonsering och butikskampanjer med attraktiva erbjudanden till konsumenter. Årets första erbjudande innebär att alla som köper en Work Big IN32 eller IN34 innan slutet av mars får en extra lampa på köpet. Därtill har InFocus tecknat ett samarbetsavtal med Star PR för hela året.

– InFocus har en stark position på den svenska marknaden och det är något vi är mycket stolta över. Vi ser fram emot ett händelserikt år med många olika aktiviteter och produktnyheter, säger Till Gotterbarm, Marknadsdirektör på InFocus International.

För mer teknisk information samt pris för IN24+ och IN26+ se bifogat faktablad.
InFocus produkter finns att köpa hos utvalda radio- och TV-handlare.
___________________________________________________________________________
InFocus
InFocus Corporation (Nasdaq: INFS) är en pionjär och världsledande inom projektormarknaden idag. Huvudkontoret finns i Portland, Oregon. InFocus är ett företag som är dedikerade att utveckla konsumentens storbildsupplevelse varje dag.
Hemsida: www.infocus.com

Teknisk fakta
Projektorerna drivs av den senaste teknologin från Texas Instruments® DLP® (Digital Light Processing) vilket är den senaste och mest avancerade teknologin för bildprojicering. IN24+ och IN26+ ger en perfekt bildkvalitet med en 2000:1 kontrastration, har fläktar på sidorna, för att undvika att bilden förvrängs, med tyst fläktljud samt en brinntid på 3000 timmar.

Work Big IN24+
Typ:        DLP® från Texas Instruments®
Ljusflöde:        2200 ANSI lumen
Kontrast:        2000:1
Upplösning:        SVGA 800 x 600
Format:        4:3
Vikt:        2,7 kg
Linsfokus:        Manuell
Linszoom:        Manuell
Cirkapris:        4999 kr

Work Big IN26+
Typ:        DLP® från Texas Instruments®
Ljusflöde:        2200 ANSI lumen
Kontrast:        2000:1
Upplösning:        XGA 1024 x 768
Format:        4:3
Vikt:        2,7 kg
Linsfokus:        Manuell
Linszoom:        Manuell
Cirkapris:        5995 kr