Andra tips

Här tipsar vi om andra sajter vi gillar och som kan vara bra för dig som gillar design och inredning. Detta är sajter och företag som vi använder och som vi tycker om och besöker ofta. Det handlar inte till 100 % som just hem och design utan även andra praktiska sajter och tjänster som göra livet lättare.

Profilkläder och presenter

Detta är stället om du letar efter profilkläder och/eller give aways till ditt företag. Från den enklaste pennan med ditt företags namn till hela koncept med företagskläder. Sajten har ett väldigt stort utbud och bra service.

Starta Webshop och företag inom Hem & Design

Många som sysslar med hem och design lite vid sidan av brukar sälja sina produkter via nätet. Om du också gör detta, eller funderar på det har vi ett väldigt bra tips. Använd Magento webshop. Den är enkel, smidig och sökmotorvänlig. Kolla gärna in Icommerce.se som är proffs på just Magento-lösningar för mindre företag.

Om du tänker börja tjäna pengar på din sajt är det kanske dags att skaffa ett bolag. Ett bra alternativ till att fixa med ett nytt aktiebolag är ett lagerbolag. Att driva eget bolag är bland det roligaste som finns enligt många. När man väl bestämt sig för att starta eget vill man såklart att det ska gå snabbt och man vill inte vänta i flera månader på att Bolagsverket ska behandla ens ansökan. En lösning på detta är att köpa ett lagerbolag. Det är snabbt, enkelt och säkert.

Inspiration

Vill passa på att slå ett slag för Dolce Gabbana. Vi gillar det mesta de gör väldigt starkt. Framförallt är vi mer eller mindre besatta i deras klockor. För att få mer inspiration inom just hem och inredning tipsar vi om www.inredninghem.se. Ännu en sajt som kan ge dig lite hjälp på vägen.

Inspirationsresa

Om du ska ut och resa för att få inspiration till när du ska renovera om huset eller bara vill komma till solen och värmen så är Travelpartner.se en bra sajt. Boka solresor, hyrbil, flyg med mera. Allt som behövs inför drömresan. Travelpartner är ett börsnoterade bolag på First North listan.

Sanering

Mycket kan hända när man har ett hus, allt från fuktskador till asbestproblem, klotter eller mögel. När sådant uppstår är det viktigt att hitta en expert för att sanera ditt hus på ett så bra sätt som möjligt. En seriös aktör som garanterar att jobbet verkligen blir gjort på rätt sätt.