Ny multislip för alla hemmafixare

Med ny multislip från Black & Decker slipper du dammet
Att slipa golv, möbler eller staket kan vara ett stort eller lite projekt beroende på verktyg och objekt. Med den nya multislipen från Black & Decker blir arbetet betydligt lättare. Främst för att man slipper dammet som tidigare varit ett irritationsmoment förknippat med slipning.

Black & Decker är först ut med den revolutionerande dammuppsamlingsteknologin som bygger på samma princip som hos dammsugare. Den cykloniska dammuppsamlingen är framtagen för att kraftigt reducera besvärande damm som uppstår när man slipar och medför en behagligare arbetsmiljö och gör efterarbetet enklare. Den har en 80 % bättre dammupptagning än andra slipmaskiner och dammet samlas i en praktisk genomskinlig behållare. Du ser direkt när behållaren är full och den är enkel att tömma.

ka270gtkslipa-medium
– Det ska vara roligt att arbeta i hemmet, men arbetsglädjen förstörs ofta av allt damm som man andas in och den städning som alltid krävts efter sliparbetet. Därför känns det roligt att kunna ta hand om den biten åt konsumenterna, säger Peter Zakrison, produktchef för konsumentprodukter, Black & Decker Norden. Med den nya cykloniska dammuppsamlaren slipper man munskydd och tidskrävande städarbete vilket reducerar den totala arbetstiden med upp till 25 %.
4-in-1 funktionslösning och ett komfortabelt gelgrepp
Multislipen är liten och bekväm att arbeta med, den är ergonomiskt utformad med ett komfortabelt gelgrepp som minskar vibrationen och underlättar vid längre arbeten. Multislipen har fyra olika slipfunktioner samt polerfunktion och kan därför användas på alla sorters objekt och ytor. Excenterslip är en rund slip som jobbar växelvis åt höger och vänster för snabb nedslipning och större jobb. Planslipen jobbar fram och tillbaka och lämpar sig bra för plana ytor och lite enklare arbeten. Hörnslip används för att slipa kanter och hörn och detaljslipen för svåråtkomliga områden och 90 gradersvinklar.

Black & Deckers Multislip med cyklonisk dammuppsamling (KA270GTK) finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader från och med mars 2006, rekommenderat pris 899 kronor. Multislipen säljs i en väska med 38 tillbehör för optimal slipning i alla lägen.

Black & Decker är en ledande global tillverkare av elektriska handverktyg för såväl hobby- som industrianvändare. Verksamheten omfattar även trädgårdsprodukter och hushållsprodukter samt Piranha tillbehör och DeWalt för professionella användare. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg.